Tech

Platforma Steam înregistrează un nou record de utilizatori simultani: Câte persoane s-au jucat pe Steam?

Platforma Steam stabilește un nou record de popularitate, atrăgând din ce în ce mai mulți utilizatori în lumea gaming-ului pe PC. Într-un weekend recent, în data de 2 martie 2024, impresionanta cifră de 34.298.950 de jucători s-au conectat simultan la Steam. Această cifră uluitoare demonstrează interesul continuu pentru experiențele de gaming oferite de platforma Valve. În acel moment, peste 11 milioane de utilizatori se bucurau de diverse titluri disponibile pe Steam, numărul exact fiind de 11.139.189 de gameri.

În comparație cu luna ianuarie a aceluiași an, când Steam a înregistrat 33.675.229 de jucători conectați simultan, aceste statistici recente reprezintă o creștere semnificativă, depășindu-le pe cele anterioare cu peste 620.000 de jucători.

Nu este surprinzător faptul că cele mai populare titluri de pe Steam, precum Counter-Strike 2 și Dota 2, au jucat un rol major în atingerea acestui record. Aceste jocuri sunt printre cele mai apreciate și mai jucate, fiind disponibile exclusiv pe platforma Steam. De asemenea, titluri precum PUBG și GTA V continuă să atragă un număr mare de jucători, iar popularitatea acestora se menține sus, urmând ca interesul să scadă poate abia după lansarea viitoare a Grand Theft Auto VI.

Pe lângă aceste jocuri de top, în clasamentul celor mai jucate titluri de pe Steam se regăsesc și alte jocuri foarte populare, cum ar fi Team Fortress 2, Apex Legends, Call of Duty, precum și lansările mai recente, cum ar fi Elden Ring, Palworld și Helldivers 2. Această varietate de titluri demonstrează diversitatea și bogăția de experiențe oferite de platforma Steam comunității globale de jucători.  

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Tech

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *