Tech

Microsoft a lansat Copilot for Security

Microsoft a lansat Copilot for Security pe 13 martie, marcând un moment semnificativ în industria securității cibernetice. Acest instrument de inteligență artificială generativă este destinat profesioniștilor din domeniul securității și IT și promite să revoluționeze modul în care echipele de securitate identifică și răspund la amenințările cibernetice.

Copilot for Security utilizează modele avansate de limbaj și inteligență artificială generativă pentru a furniza analize personalizate și recomandări de acțiuni. Bazându-se pe analiza a peste 78 de trilioane de semnale de securitate zilnice, acesta poate detecta activități suspecte sau amenințări potențiale la adresa securității rețelei și a sistemelor informatice.

Studiile efectuate de Microsoft arată că utilizatorii beneficiază de o creștere semnificativă a eficienței în sarcinile lor de securitate atunci când utilizează Copilot. Pentru a facilita accesul la acest instrument, Microsoft introduce un model de licențiere “pay-as-you-go”, care permite organizațiilor să își adapteze utilizarea și costurile în funcție de nevoile și bugetul disponibil.

Copilot for Security va fi disponibil global în opt limbi, cu o interfață compatibilă în 25 de limbi, asigurându-se că este accesibil pentru organizații din întreaga lume. Utilizatorii pot introduce întrebări sau comenzi în limbaj natural, iar Copilot poate oferi analize personalizate, recomandări pentru acțiuni de urmat, ghidare în executarea sarcinilor și integrare cu bazele de informații ale companiilor.

Mario Ferket, Chief Information Security Officer la compania Dow, subliniază impactul pozitiv al Copilot for Security, afirmând că acesta permite echipei lor să răspundă mai rapid la amenințări cibernetice și să se concentreze pe răspunsuri automate în loc de răspunsuri manuale.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Tech

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *