Jocuri VideoStiri si Articole

Descoperă de ce ar trebui să încerci Enshrouded cu aceste cinci motive captivante pentru a te alătura aventurii!

Jocurile de supraviețuire apar ca ciupercile după ploaie, așa că găsirea celui mai bun este destul de complicată. Cu noul , mulți jucători se întreabă dacă merită să îl încerce.

Poti achizitiona jocul cu codul promo gamingzone click aici 

Lansat pe 24 ianuarie 2024, Enshrouded intrigă prin combinația sa inovatoare de supraviețuire și joc de rol fantasy. Mulți sunt de acord că este o copie a lui Valheim, dar comparațiile recente relevă diferențe valabile. Să joci sau să nu joci? Aceste cinci motive te pot ajuta să decizi!

  1. O lume masivă plină de conținut Jocul oferă terenul relativ mare al Embervale, învăluit în Învelișul extrem de periculos – un ceață misterioasă locuită de creaturi ostile. Harta întreagă are aproximativ 24 de kilometri pătrați, ceea ce este destul de impresionant pentru această etapă, dar asta singură nu-l face atât de interesant.

Ceea ce face este o mulțime de conținut împrăștiat literalmente peste tot! Este plin de sate ruinare, temnițe, biomi, cufere de comori, secrete și quest-uri – perfect pentru oricine caută mereu ceva de făcut.

  1. Early access este un lucru bun Chiar dacă jucătorii detectează în continuare bug-uri, Keen Games face tot posibilul să le repare. Jocul este în dezvoltare constantă și să recunoaștem cu toții – arată destul de impresionant pentru un titlu de acces timpuriu. Doar imaginați-vă cât de grozav va fi în forma sa finală!
  2. Prietenii sunt mai mult decât bineveniți Susținând multiplayer pentru până la șaisprezece jucători, jocul oferă o aventură destul de distractivă de jucat cu prietenii sau străinii. Mulți jucători spun că numărul de activități și locații de explorat este atât de copleșitor încât poate dura ceva timp să termini jocul singur – lucru care nu sună rău dacă îți place jocul solo provocator.
  3. Mecanici de joc familiare Inspirat din Valheim, The Elder Scrolls sau The Legend of Zelda: Breath of the Wild, are mecanici de joc la fel de intuitive, în special în departamentul de luptă.

Ca în cele mai multe jocuri soulslike, luptele necesită învățarea comportamentului inamicului – această inteligență artificială chiar ne vrea moarte! În plus, nu există pierdere a întregului echipament în caz de moarte, iar călătoria rapidă se întâmplă prin turnuri sau altare.

  1. Învățarea construcției este ușoară Desigur, Embervale poate fi incredibil de ostil cu toată ceața, monștrii și berserkerii vicleni – dar partea de construcție merită efortul. Fără îndoială, jocul îți cere să construiești o bază pe care apoi să o transformi într-o fortăreață epică.

Toate elementele necesare sunt găsite sau realizabile, iar Modul de Construcție oferă componente gata făcute. Chiar dacă nu îți place să construiești în alte jocuri video, mecanicile sale intuitive, asemănătoare cu cele din Minecraft, te pot prinde.

Gânduri finale Combinația de grafică voxel de înaltă calitate, un sistem de construcții satisfăcător și multe de făcut, noul joc de la Keen Games te poate ține distrat ore întregi, cu condiția să cauți aceste caracteristici.

Acest joc este ca și cum Minecraft și Valheim ar avea un copil pasionat de fantezie înaltă. Din fericire, acesta nu este încă un titlu cu zombi, ci o idee complet nouă pe care toți entuziaștii de supraviețuire ar trebui să o încerce pentru o schimbare revigorantă.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Jocuri Video

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *