Jocuri Video

Primul Comandant Român în World of Warships: O Adiție Așteptată

Wargaming, creatorul și editorul celebrului joc naval World of Warships, aduce în Early Access mult-așteptata colecție de crucișătoare Commonwealth. Acompaniată de un nou Event Pass, cu două căi de progres și o serie de recompense deblocabile, această linie de nave este disponibilă acum pentru jucători. În plus, evenimentul Piñata Hunt aduce o nouă mecanică de joc în timp util pentru 1 aprilie. Actualizarea din martie marchează și debutul primului căpitan român în World of Warships, având vocea recunoscutului actor George Lungoci.

Andrei Teodorescu, primul comandant de navă vorbitor de limba română din joc, este acum disponibil pentru jucătorii români. Cu vocea lui George Lungoci, acest amiral poate fi obținut folosind codul „TEODORESCU”. 20.000 de jucători vor avea șansa să îl însoțească în versiunea 13.2, iar mai târziu, în aprilie, comandantul va fi disponibil gratuit pentru toți jucătorii printr-un Event Pass gratuit.

Evenimentul Piñata Hunt aduce o atmosferă distractivă în joc, cu lupte excentrice între două echipe de șapte nave, pe o hartă modificată și decorată special. Aceste lupte oferă jucătorilor oportunitatea de a câștiga jetoane speciale Piñata, camuflaje tematice permanente și alte recompense, în timp ce se distrează cu noua mecanică de consumabile de suport.

În plus, o nouă linie de crucișătoare Commonwealth a fost lansată în Early Access, cu 10 nave care reprezintă națiunile Commonwealth. Aceste crucișătoare, fie ușoare, fie grele, se remarcă prin daunele mari pe care le pot produce, contrabalansate de viteza redusă a turelelor. Jucătorii pot explora această nouă linie și pot profita de Event Pass-ul pe echipe al Commonwealth, care oferă o mulțime de recompense deblocabile, inclusiv căpitanul Harold Farncomb, camuflaje și jetoane. Acest Event Pass simplifică progresul prin misiuni săptămânale, ușurând experiența de joc pentru toți utilizatorii.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Jocuri Video

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *