Stiri si Articole

Jucătorii Last Epoch ajută să decidă ce build-uri puternice vor fi în vizor pentru următorul lor patch

Următorul patch major pentru Last Epoch ar putea să distrugă cele mai dezvoltate “build-uri”, dar Eleventh Hour Games dorește feedback-ul jucătorilor pentru a-și îndrepta abordarea în echilibrarea jocului.

Patch-ul de mijloc, sau patch-ul de mijloc de sezon, pentru Last Epoch va fi prima ocazie de a repara cele mai grave erori și abilități care performează excesiv. Eleventh Hour Games a postat un chestionar cu întrebări privind modul de abordare a echilibrării jocului, recunoscând că modificările majore ar putea distruge întreaga construcție și echipamentul.

“Anterior, decizia noastră cu privire la echilibrarea pe parcursul ciclului a fost să evităm ajustările la abilități și obiecte care performează excesiv, dar nu sunt erori și să evităm repararea erorilor care determină acele abilități să devină semnificativ mai slabe. Excepțiile aici sunt erorile care cauzează probleme de stabilitate a serverului,” a scris Eleventh Hour Games în chestionar.

Chestionarul se concentrează pe reducerea bug-urilor, abilităților și obiectelor în cadrul ciclurilor de aproximativ trei luni ale Last Epoch, și dacă clasamentele ar trebui resetate când se fac modificările. Utilizatorii pot alege pe o scară de la unu la cinci cât de mult cred că ar trebui să fie nerf-uite anumite aspecte. Eleventh Hour Games afirmă că știe “că conversația poate fi mai complexă”, dar a avut succes în obținerea unui feedback similar de amploare în timpul dezvoltării în faza de acces timpuriu.Un Reddit thread despre chestionar are peste 500 de comentarii care discută despre sondaj. Majoritatea comentatorilor sunt de acord că bug-urile ar trebui să fie întotdeauna rezolvate, indiferent de rolul lor într-o construcțiepopulară. Jucătorii aduc în discuție un bug curent legat de o abilitate pasivă a Warlock-ului care le oferă în mod incorect 40% (în loc de 4%, așa cum este indicat în descriere) protecție Ward, un scut magic peste viața lor, pentru sacrificarea slujitorilor, făcându-i efectiv invulnerabili.

“…it’s a vital move for the long-term integrity of the game to fix bugged interactions, so that players making good, informed decisions can get rewarded.

Reddit user HRTS5X

Mai mulți oameni argumentează că un bug de genul acesta ar trebui rezolvat pentru că nu este intenționat, chiar dacă este fundamental pentru construcția meta în acest moment.

“Înțeleg pe deplin că reducerea oricărui lucru pe parcursul ciclului, din orice motiv, va cauza probleme pe termen scurt pentru jucătorii care se bazează pe el,” a scris HRTS5X. “Cu toate acestea, cred că este o mișcare vitală pentru integritatea pe termen lung a jocului să rezolvăm interacțiunile bugged, astfel încât jucătorii care iau decizii bune și informate să fie recompensați.”

BaThalnoNow a adăugat că, în experiența lor, utilizarea altor lucruri pe Warlock “face ca dorința de a juca build-uri normale să fie mai puțin atrăgătoare.”

Source PcGamer.Com

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *