Jocuri VideoStiri si Articole

Helldivers 2: Patch-ul abordează apariția neașteptată a patrulelor, ploile exagerate de meteoriți și exploziile accidentale

Atenție, patrioți! Un nou patch Helldivers 2 a sosit, deși acesta s concentrează în principal pe remedierea bug-urilor și ajustări ale noului sistem meteo al jocului.

Lista completă a notelor de patch este disponibilă pe Steam și pe serverul oficial Discord al jocului, însă iată câteva detalii importante: Vremea pare să fie mai plăcută, relativ vorbind. În timp ce tornadele de foc, ploile de meteoriți, cutremurele și toate armele pe care natura le poate arunca încă îți vor da bătăi de cap în timpul misiunilor, aceste evenimente ar trebui să se întâmple acum cu o frecvență puțin mai redusă.

În special, ploile de meteoriți ar trebui să fie mai blânde, cu un radius redus, mai puțină daună de explozie și o modificare a culorii lor pentru a-ți face moartea iminentă puțin mai evidentă—lucru bun, având în vedere că moartea instantanee prin meteoriți era o adevărată amenințare la locul de muncă. Helldivers 2 este un joc plin de momente haioase de moarte, dar instakill-urile din cer sunt puțin cam mult.

O altă mare îmbunătățire a calității vieții vine sub forma “reducerii incidentelor de patrule care apar pe lângă jucători.” Se pare că sunt alergic la bug-uri (cei de natură tehnică, nu cei care te sfâșie)—și chiar acesta m-a surprins de câteva ori, aruncând un întreg grup de roboți și insecte peste capul meu cu foarte puțin avertisment.

Exoscheletul tău nu ar trebui să se lovească singur cu propria rachetă, ceea ce este un lucru bun—deși nu pare să fie o soluție pentru problemele legate de marcarea hărții.

Pentru cei neinițiați, dacă pilotezi Exoscheletul și deschizi harta pentru a marca o locație, armele tale rămân active—făcând, uh, o idee proastă să comunici cu colegii de echipă, mai ales dacă apeși butonul “trage rachetă” pentru a marca o zonă.

Cam atât—Mecanicii ar trebui să fie mai de încredere, actele zeului spațial ar trebui să fie mai puțin letale. Puteți verifica lista completă a patch-lui direct pe steam 

Source PcGamer

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Jocuri Video

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *