Stiri si Articole

Jeht Appears Among Genshin Impact Valentine’s 2024 Art

HoYoVerse a încărcat trei lucrări de artă pe contul său de social media Genshin Influence pentru a sărbători Valentine’s Day 2024, iar în acest an Jeht, un NPC remarcabil, apare printre personaje.

Personajele din acest an sunt Navia, Lynette și Jeht. În afară de Jeht, atât Navia, cât și Lynette sunt personaje noi care au debutat în 2023. Toate postările au un text însoțitor scris ca și cum personajul ar vorbi cu tine. Navia îți oferă macarons, Lynette îți oferă o cutie cu noile prăjituri de la Cafe Lutece, iar Jeht îți oferă un mic suvenir ambalat frumos.

Poți vedea toate postările de Valentine’s Day 2024 pentru Genshin Influence mai jos:

 

 

Includerea lui Jeht în seria de Valentine’s Day din acest an este remarcabilă deoarece este prima dată când un personaj nejucabil apare. Ea a fost un NPC care a apărut în seria de quest-uri Golden Slumber din Sumeru. Mulți fani pe rețelele de socializare au menționat cât de mult au apreciat scriitura în această serie de quest-uri, precum și cât de mult le-a plăcut Jeht și interacțiunile ei cu Traveler-ul. Timpul va spune dacă acest lucru înseamnă că HoYoVerse ia în considerare o versiune jucabilă a lui Jeht sau dacă este doar un omagiu adus popularității ei.

Într-o altă notă, HoYoVerse a lansat și o lucrare de artă cu Beidou. Cu toate acestea, acest lucru se datorează faptului că este ziua de naștere a lui Beidou, nu pentru că ea îți oferă și ție un cadou de Valentine’s Day. Dacă cineva dorește, poate să își imagineze că Beidou le oferă o hartă a comorii pentru Valentine’s.

Genshin Influence este disponibil pe PS4, PS5, PC cu Windows și dispozitive mobile.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *