Stiri si Articole

Top15 jocuri noi, aprilie 2024 : Aventuri și inovații în gaming

Cu entuziasm, vă prezentăm topul celor mai așteptate 15 jocuri noi care vor aduce bucurie comunității de jucători în luna aprilie 2024. Aceste titluri promit să ofere aventuri pline de acțiune și povești captivante, redefinind standardele gaming-ului. Fiți pregătiți să vă îmbunătățiți experiența de gaming și să explorați universul fascinant al jocurilor video într-o lună plină de surprize și inovații.

Iată lista completă a celor mai așteptate jocuri:

1. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, cu lansarea programată pentru 2024, reprezintă un joc video de rol dezvoltat de Rabbit and Bear Studios și publicat de 505 Games. Creat și produs de Yoshitaka Murayama, cunoscutul creator al seriei Suikoden, acest joc este privit ca un succesor spiritual. Cu o impresionantă gamă de peste 100 de personaje jucabile, Eiyuden Chronicle promite să ofere o reinterpretare modernă a experienței clasice JRPG, în care jucătorii vor călători printr-o lume vibrantă și plină de aventuri.

 

2. Europa

Europa, un joc independent de acțiune și aventură, creat de Novadust Entertainment și distribuit de Future Friends Games, va fi disponibil pentru lansare pe 16 aprilie 2024. Acesta propune un gameplay captivant la persoana a treia, combinând elemente de platforming 3D și puzzle-uri, îmbunătățit de libertatea de mișcare și de jetpack-uri care pot fi îmbunătățite pentru o explorare extinsă.

 

3. Tales of Kenzera: ZAU

Un viitor joc de tip Metroidvania dezvoltat de Surgent Studios și publicat de EA Originals, este programat să fie lansat în aprilie 2024 pe platformele PC, Switch, PS5 și Xbox Series X/S. În acest joc, jucătorii vor urmări călătoria lui Zau, un tânăr șaman care își propune să-și reînvie tatăl prin capturarea a trei spirite de monștri pentru Kalunga, Zeul Morții. Capacitățile atletice ale lui Zau îi vor permite să efectueze acțiuni precum salt dublu, sărituri pe pereți și sărituri în aer. În plus, jucătorii vor putea să își îmbunătățească măștile soarelui și lunii pentru luptele corp la corp și, respectiv, la distanță, prin metode unice. Prin colectarea de „Ulogi” de la inamicii învinși, jucătorii vor putea să dobândească noi abilități.

4. SaGa Emerald Beyond

Este un RPG viitor dezvoltat și publicat de Square Enix, prevăzut să fie lansat pe 25 aprilie 2024, pe diverse platforme, inclusiv Android, iOS, Nintendo Switch, PS4, PS5 și Windows. Jocul urmărește povestea a șase protagoniști care navighează prin 17 lumi interconectate în cadrul tărâmului Beyond. Jucătorii vor explora, îndeplini misiuni și vor debloca evenimente, participând la lupte turn-based ce pun accentul pe manipularea liniei temporale și pe dobândirea de abilități.

5. Withering Rooms

Withering Rooms este un RPG horror 2.5D provocator, plasat într-un conac victorian care se schimbă dinamic. Intră în casa Mostyn pentru a colecta obiecte esențiale și pentru a te confrunta cu o gamă vastă de adversari monstruoși, inclusiv strigoi suprapopulați, fantome invizibile și vrăjitoare viclene. Disponibil în format digital pe console începând cu 2 aprilie 2024 și în versiune fizică pentru PS5 începând cu 10 mai 2024.

6. Jack Holmes: Master of Puppets

Experimentează un horror de supraviețuire first-person, unde gestionarea atentă a muniției este crucială, în timp ce navighezi prin diverse medii și te confrunți cu creaturi terifiante. Intră într-o investigație a unor experimente înfiorătoare asupra copiilor, născute dintr-o minte răsucită de durere și nebunie. Jack Holmes: Master of Puppets este programat pentru lansare pe 12 aprilie 2024.

7. Headquarters: World War II

Headquarters: World War II este un joc dinamic de strategie turn-based, care acordă prioritate atât tacticii pe câmpul de luptă, cât și gestionării armatei. Jucați cu SUA, Marea Britanie sau Germania în teatrul de război european. Implică-te în bătălii rapide, ia cu asalt buncăre, cucerește case și triumfă în duelurile cu tancuri. Lansarea este programată pentru 11 aprilie 2024.

8. Sker Ritual

Sker Ritual iese din Early Access! Acest joc este un shooter cooperativ, care va aduce provocări în joc, misiuni și evenimente viitoare care oferă conținut de poveste și recompense deblocabile. Dacă ești curajos să te confrunți singur sau să faci echipă cu până la 4 jucători pentru a înfrunta asaltul, depinde doar de tine. Lansarea este programată pentru 18 aprilie 2024.

9. Biomorph

Biomorph aduce o abordare unică a genului metroidvania, oferind jucătorilor posibilitatea de a se transforma în creaturile pe care le înving. Explorează o lume desenată manual, plină de puzzle-uri inteligente, personaje excentrice și oportunitatea de a reconstrui un oraș. Descoperă secretele unei civilizații vaste și în declin și dezvăluie misterele originilor tale. Lansarea este prevăzută pentru 5 aprilie 2024.

10. Botany Manor

Explorând Botany Manor, o proprietate elegantă din Anglia secolului al XIX-lea, te vei trezi în pielea Arabellei Greene, o botanistă pensionată. Înfruntând misterele adâncurilor casei și ale grădinilor pline de cercetări botanice, vei dezvălui secretele florei uitate prin cultivarea fiecărei plante pentru a le descoperi proprietățile enigmatice. Lansarea este programată pentru 9 aprilie 2024.

11. Sons of Valhalla

Sons of Valhalla te teleportează în era vikingă, oferind o combinație de mecanici de luptă și construcție de baze. Construiește fortărețe puternice, asediază fortărețele inamice, recrutează războinici și pornește în raiduri cu bărci prin Anglia. Implică-te în lupte personale în timp ce îți conduci clanul spre cucerire și glorie. Lansarea este programată pentru 5 aprilie 2024.

12. Freedom Planet 2

Freedom Planet 2, un platformer independent dezvoltat și publicat de GalaxyTrail pentru Windows, cu publicare pe console de către Xseed Games, este continuarea lui Freedom Planet. Lansat inițial pentru Windows pe 13 septembrie 2022, jocul urmează să fie lansat pe Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X/S pe 4 aprilie 2024.

13. Stellar Blade

Stellar Blade, dezvoltat de Shift Up și publicat de Sony Interactive Entertainment, este un joc de acțiune și aventură care va fi lansat pe 26 aprilie 2024, exclusiv pentru PlayStation 5. Modul de joc implică stăpânirea modelelor de atac ale inamicilor și sincronizarea precisă pentru luptă, utilizând mecanici precum Eve’s Beta Gauge și Burst Gauge pentru abilități și buffs. Jocul folosește feedback-ul haptic al controlerului DualSense pentru o experiență de luptă imersivă. Explorarea include escaladarea pereților, legănatul pe frânghie și descoperirea de costume suplimentare. NPC-urile oferă misiuni secundare, iar punctele de control ale taberei de aprovizionare asigură refacerea sănătății și recuperarea obiectelor, cu inamici care reapar, asemănători cercurilor de meditație din Star Wars Jedi: Fallen Order.

14. Sand Land

Sand Land îi invită pe jucători să intre în pielea lui Beelzebub, un prinț al demonilor, într-o aventură RPG de acțiune. Preia conducerea unui grup de proscriși eroici și pătrunde în lumea fantastică creată de Akira Toriyama. Jocul va fi lansat pe 26 aprilie 2024.

15. No Rest for the Wicked

No Rest for the Wicked, un RPG de acțiune soulslike, este cea mai recentă creație de la Moon Studios, dezvoltatorii aclamați ai jocurilor Ori and the Blind Forest și Ori and the Will of the Wisps, care promite să revoluționeze genul cu gameplay-ul său visceral. Jocul va fi lansat pe 18 aprilie 2024.

Fiecare dintre aceste titluri promite să ofere o experiență de gaming captivantă și plină de satisfacții. Indiferent dacă sunteți fan al aventurilor de acțiune sau preferați poveștile complexe și intrigante, există ceva pentru fiecare în acest top. Fiți pregătiți să vă pierdeți în lumi virtuale fascinante și să explorați noi teritorii în acest univers vast al jocurilor video. Așteptați-vă la grafică de înaltă calitate, gameplay inovator și povești captivante care vă vor ține lipiți de ecranele voastre ore în șir. Așadar, pregătiți-vă pentru o experiență de gaming extraordinară în luna aprilie 2024!

 

What's your reaction?

Excited
1
Happy
1
In Love
1
Not Sure
1
Silly
1

You may also like

1 Comment

  1. Nu este cine stie ce topul. mersi de informatie oricum.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *