Fallout gamingzone.ro
Stiri si Articole

Data Lansării Serialului “Fallout”, Inspirat de Jocul Video

Pe 7 martie, Prime Video a publicat un clip “trailer oficial” al serialului inspirat de jocul Fallout, care va fi disponibil pe platforma Amazon la data de 11 aprilie 2024. Acest clip nu este primul despre serial, însă este spectaculos. Cu trei luni în urmă, compania producătoare a lansat și un teaser trailer.

Jocul Fallout este o franciză de jocuri video de rol (RPG) post-apocaliptice, creată de Tim Cain la Interplay Entertainment. Seria se desfășoară în secolele 21, 22 și 23, iar atmosfera retrofuturistă atompunk și arta sa sunt influențate de cultura postbelică a Statelor Unite din anii ’50. Tematica seriei oscilează între speranța legată de progresul tehnologic și teama de anihilare nucleară.

Istoria seriei include următoarele titluri:

  • Fallout (1997) – dezvoltat de Black Isle Studios;
  • Fallout 2 (1998) – sequel-ul primului joc;
  • Fallout 3 (2008) – dezvoltat de Bethesda Softworks;
  • Fallout: New Vegas (2010) – dezvoltat de Obsidian Entertainment;
  • Fallout 4 (2015);
  • Fallout 76 (2018).

Serialul Fallout este o poveste despre cei bogați și cei săraci într-o lume în care lupta pare să fie pentru puținele resurse rămase. La 200 de ani de la apocalipsă, locuitorii adăposturilor de lux sunt nevoiți să părăsească siguranța și să exploreze peisajul iradiat lăsat în urmă de strămoșii lor. Aceștia descoperă un univers incredibil de complex, ciudat de vesel și extrem de violent. Serialul are ca producători executivi pe Jonathan Nolan și Lisa Joy, creatorii Westworld. Personajele principale sunt interpretate de Ella Purnell, Aaron Moten și Walton Goggins.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *