Jocuri Video

Co-op third-person shooter Helldivers 2 promises a focus on ‘earning the right to monetize’ its players

Săptămâna trecută a fost destul de importantă pentru fanii jocurilor de acțiune cooperativă, deoarece Helldivers 2 a avut un debut triumfător pe PC și PlayStation 5, dacă luăm în considerare recenziile utilizatorilor de pe Steam, scorurile critice și impresiile fanilor. O mare parte din această laudă a fost acordată monetizării jocului, care este celebrată pentru lipsa sa de teribilismul tipic al titlurilor de servicii live.

Această abordare atent aplicată a microtranzacțiilor pare să fie steaua polară pentru CEO-ul Arrowhead Studios și directorul artistic al Helldivers 2, Johan Pilestedt, care a confirmat subtil răspunsul cuiva la un videoclip care sugera că jocul era plătit pentru a câștiga. “Singurul obiect care este p2w este revolverul – care vă va câștiga orice competiție de ‘armă tare’. Singura (mică) problemă este că nu este atât de bun,” a confirmat el.

Într-un răspuns ulterior unui fan, Pilestedt își expune clar mentalitatea echipei sale. ” ‘Trebuie să câștigi dreptul de a monetiza’ – chiar cred asta,” răspunsul lui Pilestedt arată. “Dacă oamenii doresc să susțină acest titlu, au opțiunea, dar nu forțăm pe nimeni să o facă.”

Schema de monetizare a shooter-ului a fost explicată mai detaliat într-un blog al dezvoltatorilor din ianuarie, care s-a concentrat pe sistemul său de battle pass numit Warbonds și modul în care fiecare pas succesiv rămâne disponibil pentru achiziție în loc să dispară după un număr fix de săptămâni. În plus, moneda premium pentru achiziționarea unui pas poate fi complet obținută în joc, în timp ce obținerea beneficiilor unui Warbond se face prin cheltuirea medalionelor câștigate în joc.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Jocuri Video

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *