Stiri si Articole

Descoperă Trailerul WWE 2K24: 2K Showcase… of the Immortals – Revivează Momentele Legendare din WrestleMania

2K a lansat un trailer captivant pentru WWE 2K24, cea mai recentă adiție la seria de jocuri WWE dezvoltată de Visual Concepts. În acest trailer, este prezentat modul de joc “2K Showcase… of the Immortals”, o călătorie epică prin 40 de ani de WrestleMania.

În cadrul modului de joc “2K Showcase… of the Immortals”, jucătorii vor fi invitați să retrăiască 21 de meciuri legendare, care au definit WrestleMania de-a lungul ultimelor cinci decenii. De la meciuri clasice precum Hulk Hogan vs. Andre the Giant la confruntări memorabile ca Razor Ramon vs. Shawn Michaels și “Stone Cold” Steve Austin vs. The Rock, jucătorii vor fi martorii unor momente epice din istoria wrestling-ului profesionist.

Pe lângă modul 2K Showcase, WWE 2K24 va aduce și patru tipuri de meciuri noi, precum Ambulance sau Special Guest Referee, oferind o varietate de experiențe noi și captivante. De asemenea, jocul va include modul MyRISE, îmbunătățit și plin de surprize, alături de o distribuție impresionantă de peste 200 de superstaruri și legende WWE jucabile.

Așteptat cu nerăbdare de fani, WWE 2K24 va fi disponibil începând cu 8 martie 2024, pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin intermediul Steam).

Cu conținutul său bogat și promisiunea de a oferi o experiență autentică în universul WWE, WWE 2K24 se anunță a fi unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului. Cu posibilitatea de a retrăi momente legendare din WrestleMania și de a te confrunta cu cele mai mari nume din wrestling, acesta promite să fie un adevărat deliciu pentru fanii acestui sport spectaculos. Nu rata lansarea pe 8 martie 2024 și pregătește-te să intri în ring pentru o experiență de neuitat!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *