Stiri si Articole

Dead Island 2 debutează pe Steam pe 22 aprilie, iar Dead Island: Riptide – Definitive Edition este disponibil gratuit!

Dead Island 2 este un joc popular cu tematică zombie, dezvoltat de Dambuster Studios. Compania a confirmat că jocul va fi disponibil pe platforma Steam începând cu data de 22 aprilie, marcând sfârșitul perioadei de exclusivitate a Epic Games Store.

În acest joc, vei trezi în Los Angeles, încercând să supraviețuiești într-o lume afectată de un virus mortal. Având privilegiul de a fi imun, vei explora locuri emblematic precum Beverly Hills și Santa Monica, alături de prietenii tăi, în căutarea adevărului din spatele acestei epidemii.

Pentru a sărbători acest eveniment, Dead Island Riptide – Definitive Edition este disponibil gratuit timp de 48 de ore. În acest joc, preia povestea imediat după evenimentele din primul Dead Island, plasându-te pe o navă militară atacată de zombi. După ce nava se prăbușește pe insula Palanai, va trebui să te confrunți nu doar cu zombii, ci și cu dileme morale.

Versiunea remasterizată a lui Dead Island: Riptide – Definitive Edition aduce grafică îmbunătățită și include toate DLC-urile anterioare. Mai mult, beneficiezi de o reducere de 75% pentru jocul Dead Island: Retro Revenge, care va costa doar 1,24 USD.

Este momentul ideal să te pregătești să te alături bătăliei împotriva zombiilor în Los Angeles și pe insula Palanai. Dacă nu ai jucat încă Dead Island: Riptide – Definitive Edition, acum e momentul perfect să revendici jocul gratuit!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *