Stiri si Articole

Ubisoft Anunță Lansarea Beyond Good & Evil Remastered

Se pare că Ubisoft se pregătește să surprindă fanii cu lansarea unui joc pe care încă nu l-a anunțat, dar care se află în stadiul avansat de dezvoltare. Acest joc este Beyond Good & Evil Remastered, o versiune modernizată a titlului apreciat lansat de companie în 2003 pentru PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube și PC.

Vestea despre dezvoltarea Beyond Good & Evil Remastered a fost dezvăluită în urma unor rapoarte emise de Comisia de Rating și Administrare a Coreei de Sud. Această comisie a acordat jocului o clasificare care permite rularea acestuia de către persoanele de 12 ani sau mai în vârstă, oferind astfel indicii despre apropiata lansare a jocului.

Comisia de Rating și Administrare a Coreei de Sud a devenit cunoscută pentru furnizarea unor informații precise în legătură cu lansările de jocuri, având în vedere că a dezvăluit în trecut trilogia remasterizată GTA înainte de anunțul oficial de la Rockstar Games și a confirmat existența Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered înainte de anunțul oficial de la Activision. Astfel, clasificarea pentru Beyond Good & Evil Remastered este considerată extrem de credibilă.

Despre Beyond Good & Evil Remastered nu au fost dezvăluite încă detalii oficiale. Cu toate acestea, se presupune că va fi o versiune îmbunătățită a titlului original, cu grafică și sunet revizuite, adaptată pentru platformele moderne.

Jocul original Beyond Good & Evil, lansat în 2003, urmărea aventurile lui Jade, o reporteriță de investigații, care lucra împreună cu o mișcare de rezistență pentru a dezvălui o conspirație extraterestră. Jucătorii preluau controlul asupra lui Jade și a aliaților săi, rezolvând puzzle-uri, înfruntând inamici și obținând dovezi sub formă de fotografii. Jocul a fost regizat de Michel Ancel, creatorul seriei Rayman.

În 2017, Ubisoft a dezvăluit Beyond Good & Evil 2, o continuare gândită inițial sub forma unui joc online de tip GaaS (Game as a Service). Cu toate acestea, nu au existat actualizări semnificative în ceea ce privește dezvoltarea acestui proiect în ultimii ani.

Fanii sunt cu ochii pe Ubisoft, așteptând cu nerăbdare momentul oficial al dezvăluirii lui Beyond Good & Evil Remastered și sperând că acesta va aduce o experiență revigorantă și captivantă în universul adorat al seriei.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *