Stiri si Articole

Alone in the Dark: O Privire în Culise cu David Harbour și Jodie Comer

THQ Nordic și studioul Pieces Interactive au dezvăluit noi trailere pentru viitorul joc Alone in the Dark, o revigorare a seriei care a pionierat genul “survival horror” în anii ’90. În primul trailer, actorii David Harbour și Jodie Comer, care interpretează personajele principale din joc, oferă o privire în culisele procesului de dezvoltare.

Al doilea trailer, prezentat mai jos, oferă un rezumat rapid al întregului joc, îmbalat în doar 60 de secunde de acțiune captivantă.

Povestea se desfășoară în New Orleans-ul anilor 1920, unde Emily Hartwood (interpretată de Jodie Comer) pleacă în căutarea unchiului său, cerând ajutorul detectivului particular Edward Carnby (jucat de David Harbour, recunoscut din “Stranger Things”). Călătoria lor îi poartă la Derceto Manor, un azil pentru bolnavii mintali, care ascunde secrete întunecate și înspăimântătoare. Atât Emily, cât și Edward sunt personaje jucabile, permițând jucătorilor să experimenteze povestea din perspective diferite. Producătorii încurajează jucătorii să parcurgă jocul de două ori, o dată cu fiecare personaj, pentru a descoperi toate aspectele Alone in the Dark.

Studioul suedez Pieces Interactive este la cârma dezvoltării noului joc Alone in the Dark, cu Mikael Hedberg, cunoscut pentru contribuțiile sale la titluri de succes din genul horror, precum Soma sau Amnesia: The Dark Descent, în fruntea scenariului. Hedberg a integrat elemente din primele trei titluri ale seriei în povestea sa, dorind să atragă și să fidelizeze fanii mai vechi ai seriei.

Guy Davis, un artist și designer de creaturi cunoscut pentru colaborările sale cu regizorul Guillermo del Toro, este responsabil pentru monstruozitățile lovecraftiene pe care Emily și Edward le vor întâlni în aventura lor. Pe lângă aceste confruntări, jocul promite secvențe de explorare tensionate și puzzle-uri complexe care trebuie rezolvate pentru a avansa în poveste.

Alone in the Dark va fi lansat pe 20 martie 2024, pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam). Fanii genului survival horror sunt deja nerăbdători să exploreze universul întunecat și plin de mister al acestui joc captivant.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *