Stiri si Articole

Jocuri PlayStation Plus Extra și Premium: Feb. 2024 Ofertă Specială

În februarie 2024, abonații PlayStation Plus Extra și Premium se pot bucura de o gamă variată de jocuri captivante și premii exclusive. Printre titlurile remarcabile se numără “Horizon Forbidden West”, continuarea mult-așteptată a celebrului joc de acțiune și aventură. De asemenea, “Final Fantasy XVI” aduce o experiență epică de joc de rol, în timp ce “Ratchet & Clank: Rift Apart” impresionează cu grafica sa uluitoare și gameplay-ul inovator.

 

În plus față de aceste titluri de marcă, abonații PlayStation Plus Extra și Premium au acces la o varietate de jocuri indie și exclusive. “Kena: Bridge of Spirits” oferă o poveste emoționantă și grafică superbă, în timp ce “Returnal” aduce o combinație captivantă de acțiune și explorare. “Deathloop” surprinde cu un concept inovator și gameplay-ul său provocator, iar “Ghostwire: Tokyo” te introduce într-o lume misterioasă plină de pericole și forțe supranaturale.

Pe lângă aceste jocuri de top, abonații PlayStation Plus Extra și Premium primesc și premii exclusive, cum ar fi skin-uri, arme și accesorii pentru personaje. Cu o gamă atât de bogată de jocuri și premii, abonații PlayStation Plus Extra și Premium se pot aștepta la o experiență de gaming de neegalat în februarie 2024.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *