Stiri si Articole

Descoperă Noul Univers al lui Myth of Empires: Lansarea Versiunii 1.0 cu Seria de Noi Servere

După o perioadă în care a fost eliminat din Steam, Myth of Empires este în cele din urmă disponibil din nou pe platforma Valve, într-o versiune 1.0 actualizată. Jucătorii noi sunt întâmpinați pe o serie de servere New Era.

Începând cu sfârșitul anului 2021, Myth of Empires a fost eliminat din Steam din cauza unui conflict legal între Angela Games (dezvoltatorul Myth of Empires) și Snail Games (care acuza un plagiat de cod). La sfârșitul anului trecut, cele două studiouri au ajuns în cele din urmă la un acord amiabil și Myth of Empires a fost oficial reintegrat pe Steam, într-o versiune 1.0 actualizată.
Astfel, Myth of Empires a fost relansat oficial ieri seară, pe o serie de noi servere. Serverele istorice Classic Era sunt încă disponibile, dar se adaugă servere New Era care pot primi noii veniți din Europa, America de Nord și Asia – aceste noi servere sunt deschise treptat, pe măsură ce jucătorii sosesc. Pe serverele New Era marcate cu PvP, clădirile beneficiază de o reducere a daunelor de 90% (pentru a facilita instalarea noilor jucători) iar jucătorii se bucură de recompense cosmetice pentru conexiuni.
Ca de obicei la lansarea unui joc online, primele ore de joc pot fi uneori dificile. Myth of Empires nu face excepție și unii jucători nu au putut să se conecteze timp de câteva ore ieri seară, în special pe serverele New Era. Echipele de la Angela Games au lansat în cele din urmă o corecție care pare să remedieze problema. În compensație pentru timpul pierdut, dezvoltatorul promite compensații jucătorilor afectați, distribuite prin serviciul de poștă in-game (toți jucătorii care se reconectează între astăzi și duminică, 25 februarie, vor primi aceste obiecte de compensare).
Pentru cei curioși, Myth of Empires este acum disponibil pe Steam, distribuit după un model buy-to-play (la prețul de 38,99€, cu o reducere de 10% la lansare)..

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *