Jocuri VideoStiri si Articole

Microsoft Consolidează Alegerea Xbox: Rămâne Fidel Platformei Sale

Microsoft a simțit nevoia să clarifice informațiile răspândite de numeroasele zvonuri despre platforma Xbox apărute în ultima vreme.

Microsoft a decis să-și extindă brațele jocurilor sale exclusive, aducându-le în sfera consolelor concurente. Deși numele acestor titluri sunt păstrate în secret, se știe că două dintre ele se încadrează în categoria “jocurilor bazate pe comunitate”, în timp ce celelalte două sunt titluri mai vechi, fără potențialul de a crește doar pe platformele Xbox.

Există speculații că Sea of Thieves și Grounded vor face trecerea pe PlayStation și Nintendo, în timp ce Pentiment și Hi-Fi Rush vor fi disponibile pe mai multe platforme. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca titluri precum Starfield sau Indiana Jones and the Gear Circle să fie incluse în această mișcare.

Cu toate acestea, Microsoft nu exclude posibilitatea de a lansa și alte titluri “exclusive” pe platformele rivale în viitor. Conducerea companiei spune că se concentrează pe aceste patru jocuri și că va lua decizii în funcție de experiență.

În ceea ce privește serviciul Game Pass, acesta rămâne exclusiv pe consolele Xbox și PC-urile cu Windows, fără a fi disponibil pe platformele Sony sau Nintendo. Cu toate acestea, se fac eforturi pentru adăugarea treptată a titlurilor de la Activision Blizzard în Game Pass, cu Diablo IV fiind primul joc care va fi disponibil prin acest serviciu începând cu 28 martie 2024.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

More in:Jocuri Video

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *