Termeni și Condiții GDPR

Condiții Generale pentru Utilizarea Site-ului GamingZone.ro

GamingZone.ro furnizează informații pe acest site web în scopuri informative generale și nu garantează exactitatea lor într-un moment dat. Cu toate acestea, ne străduim să asigurăm că toate informațiile publicate pe site sunt cât mai precise posibil.

Prin accesarea și navigarea pe acest site, utilizatorii își exprimă acordul cu termenii și condițiile de utilizare descrise în continuare.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile prezentate pe acest site sunt proprietatea noastră și ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără notificare prealabilă.

Accesul și utilizarea paginii GamingZone.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil. Informațiile prezente pe site sunt destinate utilizării personale și nu pot fi reproduse, modificate sau exploatate în alte scopuri fără consimțământul nostru explicit.

Conținutul acestui site se referă la descrierea activităților, produselor și serviciilor noastre. Nu putem garanta că site-ul nu conține erori și nu putem fi responsabili pentru nicio daună directă sau indirectă produsă prin utilizarea site-ului nostru.

Toate informațiile prezentate pe site sunt cu titlu informativ și nu constituie o ofertă fermă de contractare. Utilizatorii sunt încurajați să ne contacteze pentru a obține informații detaliate despre produsele și serviciile noastre.Când sunt solicitate informații personale prin intermediul site-ului, acestea vor fi utilizate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și cu legislația în vigoare. Utilizatorii își exprimă acordul cu prelucrarea și stocarea datelor lor personale în scopurile specificate.

Site-ul nostru poate conține linkuri către alte site-uri care nu se află sub controlul nostru. Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea termenilor și condițiilor de utilizare ale acestor site-uri.Utilizatorii care furnizează date sau informații personale prin intermediul site-ului își exprimă acordul cu prelucrarea și stocarea acestor informații în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și cu legislația în vigoare.

Obiectivul site-ului nostru este de a oferi informații actualizate și precise despre produsele și serviciile noastre.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea site-ului nostru și de protecția datelor personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de Contact.