Stiri si Articole

Skull and Bones: Test Open Beta Anunțat și Detalii Explozive despre Endgame și Sezoanele Post-Lansare

 

Ubisoft a dezvăluit detalii captivante despre conținutul de tip “endgame” și sezoanele post-lansare pentru jocul Skull and Bones. Acestea promit să extindă experiența captivantă a pirateriei navale pentru jucători, oferind o varietate de aventuri și provocări după completarea campaniei.

Conținutul post-lansare va aduce lupte împotriva unor pirați legendari precum Philippe La Peste sau frații gemeni Hubac, împreună cu noi evenimente de tip World Events. Rezolvarea acestor evenimente va influența extinderea imperiului pirateresc al jucătorului, oferindu-le oportunitatea de a obține nave și echipamente exclusive.

Fiecare nou sezon de conținut va aduce provocări unice, inclusiv confruntări finale împotriva piraților legendari. Jucătorii vor trebui să își organizeze loadout-urile pentru a face față acestor amenințări și pentru a progresa în joc.

În ceea ce privește conținutul de tip “endgame”, Skull and Bones oferă jucătorilor posibilitatea de a trece de subordinea anumitor Kingpins și de a trăda pentru a dobândi controlul asupra Oceanului Indian. Aceștia pot deveni conducătorul organizației The Helm și pot cuceri fabricile din teritoriul oceanului pentru a-și crește profiturile și controlul asupra rutelor comerciale.

De asemenea, jucătorii vor avea de gestionat activități de tip “Legendary Heists” și “Hostile Takeovers” pentru a-și menține imperiul funcțional și pentru a câștiga resursele necesare.

Pentru cei interesați de activități PvP, Skull and Bones va oferi moduri de joc precum “Helm Wagers” și “Cutthroat Cargo”. Acestea aduc riscuri și recompense mari, cum ar fi căutarea comorilor ascunse și confruntările cu alți pirați pentru a obține câștigurile dorite.

Fiecare sezon va aduce evenimente limitate în care jucătorii vor trebui să colaboreze pentru a completa obiective și pentru a obține recompense exclusive. Leaderboard-urile se vor reseta la începutul fiecărui sezon, oferind jucătorilor șansa de a se impune și de a câștiga recompense noi.

În plus, Ubisoft a confirmat că Skull and Bones va beneficia de un test Open Beta deschis tuturor jucătorilor între 8 și 11 februarie 2024, cu funcționalitate cross-play și cross-progression între toate platformele. Jucătorii vor putea să progreseze până la Tier 6 de Infamy și să câștige recompense exclusive, care pot fi preluate în versiunea completă a jocului.

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *