Gaming news

Valve va lansa noul Battle Pass ! T10

Un angajat de la Valve a dat un leak în ceea ce privește data lansării The International 2020 Battle Pass. Un progamator Dota 2 a pus pe Reddit articolul urmator :

„FROM THE GHASTLY EYRIE I CAN SEE TO THE ENDS OF THE WORLD, AND FROM THIS VANTAGE POINT I DECLARE WITH UTTER CERTAINTY THAT THE BATTLEPASS IS COMING EARLY NEXT WEEK!”

Aceasta nu este o dată definitivă de lansare, . Ca atare, TI10 Battle Pass se va lansa probabil pe 2 iunie 2020. Valve nu s-a delimitat încă în ceea ce privește noile componente pentru TI10 Battle Pass, dar probabil fanii pot prezice ce vor fi incluse. De-a lungul ultimilor ani, piesele centrale ale The International Battle Pass au inclus produse cosmetice noi pentru eroi, moduri de joc cu timp limitat și un sistem de recompense bazat pe jocul diferiților eroi și atingerea obiectivelor variate. Șansele sunt că toate aceste lucruri vor fi incluse în The International 2020 Battle Pass, deși cu unele variații minore.

Detalile T10 sunt inca un mister dar în 2019,Battle Pass a inclus patru articole cosmetice premium. Alături de un impresionant Earthshaker Arcana au fost două cosmeticele unice pentru Axe și Tiny. De asemenea, a introdus o nouă clasă de articole în „Hero Personas” care a reimaginat complet eroii, prima pagină fiind Acolitul articolului Lost Arts pentru Invoker. Acest articol l-a transformat pe erou într-un tânăr magicien ucenic. Deși mulți au fost impresionați de produsele cosmetice din TI9 Battle Pass, fanii au fost subțibulați de modul de joc pe timp limitat. Wrath of the Mo’Rokai a fost în esență o relansare revitalizată și ușor modificată a evenimentului Anul Beast Brawl din anii precedenți. În comparație cu modul de joc cooperativ Siltbreaker sau cu temniță competitivă The Underhollow, aceasta a fost o problemă pentru mulți.

Data pentru TI10 rămâne un mister După luni de incertitudine și anulări ale evenimentelor sportive, Valve a luat decizia de a amâna la nesfârșit The International 2020. Editorul speră ca evenimentul să aibă loc în 2021, dar nu a fost anunțată o dată exactă în acest moment. În ciuda lipsei de siguranță, TI10 Battle Pass va fi folosit în continuare pentru a crowdfund pool-ul de premii pentru eveniment când va avea loc în cele din urmă. Ca de obicei, 25% din veniturile generate de bătălia de luptă, inclusiv niveluri suplimentare și comori, vor intra în fondul de premii TI10. International 2019 și-a văzut balonul pentru premii la un uimitor 34.330.068 de dolari. Fondul de premii pentru TI a crescut în fiecare an, dar va fi interesant să vedem dacă această tendință poate continua în ciuda întârzierii.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news