Gaming news

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi.

Asteptarea pentru Battle Pass International a luat sfarsita. Valve spunea ca actualizarea spectacolului de anul acesta Dota 2 va fi abandonata la un moment dat daca restrictiile din cauza covid-19 mai dureaza mult.

Dupa ultimul comunicat al celor de la Dota2 , care spuneau ca o sa aiba intarzieri destul de mari din cauza COVID 19 care a provocat intarzieri pentru echipa de dezvoltare.

Ieri insa marea veste asteptata de multi jucatori de dota2 a aparut pe twitter.


Lucrarile vor fi mult diferite pentru Battle Pass din acest an, deoarece TI10 a fost intarziat pana anul viitor, iar sezonul competitiv este in repaus. Ceea ce nu se va schimba, insa, este faptul ca Valve adauga numeroase, realizari si recompense pentru oricine cumpara pachetul.

Ca de obicei, vor fi adaugate articole noi consumabile, seturi de echipamente, linii de voce, animatii si modele adaugate de-a lungul timpului, punctele de lupta revenind si ele. In 2019 au fost inregistrate 2.000 de niveluri de recompense, asa ca se asteapta o cantitate similara de continut si anul acesta.

Douazeci si cinci la suta ( 25 % ) din totalul veniturilor vor continua sa finanteze fondul de premii TI10, dar nu este clar cat timp va fi disponibil Battel Pass-ul.
Mai multe informatii despre continutul specific Battle Pass si orice alte modificari de dezvoltare vor fi lansate azi intr-o declaratie oficiala de la Valve. Dar deocamdata, pregateste-ti portofelul.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news