Gaming news

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut nou. Closed beta-ul se va termina pe 28 mai, permitand cateva zile pentru Riot sa pregateasca noul patch.

La lansarea de pe 2 Iunie, toate conturile existente din closed beta vor fi resetate. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul stream-ului Summer Game Fest. Producatorul Executiv si Game Director, (Anna Donlon si Joe Ziegler) au spus ca imediat dupa lansare, ne putem astepta la un nou game-mode. Un nou agent si o mapa noua, skin-uri si altele.

Jocul a avut aproape 3 milioane de jucatori pe zi, spunea Donlon. Pentru a scapa de lag si alte nebunii, cei de la Riot vor instala servere prin toata lumea. Momentan fiind listate Atlanta, Dallas, Londra, Madrid si Varsovia. Telul Riot este sa sustina servere de tip 128 TPS si sa creeze o experienta cat mai corecta pentru mediul competitiv. Pentru mai multe informatii despre ce sunt tick-urile si despre serverele Riot si altele in clipul de mai jos.

America de Nord, Europa, Coreea de Sud, Brazilia, Oceania, Japonia si multe alte regiuni vor putea experimenta de pe 2 Iuniejocul de la Riot.

In prima zi de closed beta, Valorant aproape a depasit recordul de telespectatori concomitenti pe Twitch cu 1,7 miloane. Recordul curent il detin tot Riot cu League of Legends, la 1,74 de milioane. Un boost masiv pentru Valorant in viewership a fost modalitatea de obtinere a key-lor, posibila doar prin vizionarea stream-urilor de Valorant.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

2 Comments

  1. te poti fute pe el joc

    1. Corect l-am jucat exact 5 minute :)) dupa ceas

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news