GAMESGaming news

TOP JOCURI GRATIS 2021

        TOP JOCURI GRATIS 2021

O LISTA DE JOCURI GRATIS CARE MERITA SA LE INCERCI IN 2021
Incepem  top jocuri gratis cu cele  mai ”casual”.

 

 •  Heartstone

Hearthstone este un joc gratis de cărți dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment.

Play Game

 

 

 •  Bombergrounds: Battle Royale

Bombergrounds: Battle Royale este un joc de acțiune gratis, multiplayer masiv inspirat de clasicele jocuri gen Bomberman. Ești aruncat pe o insulă având mulți alți jucători, având în vedere un singur scop: Victory !

Play Game
 •  Brawlhalla

Brawlhalla este un joc gratis, gen action 2D free-to-play dezvoltat de Blue Mammoth Games pentru Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android și iOS.

Play Game
 •  Dota Underlords

Dota Underlords este un joc gratis auto-battle dezvoltat și publicat de Valve. Jocul se bazează pe un mod de joc popular creat de comunitatea Dota 2 numit Dota Auto Chess, care a fost lansat în ianuarie 2019.

Play Game

 

Continuam cu faimosul si cel care necesista cel mai mult timp sai dedici genul MMORPG
 •  Guild wars 2

Guild Wars 2 este un joc MMORPG facut pt cei casual care nu au mult timp la dispoztie, pentru cei care mai au si asa numita viata de trait , odata ajuns la lvl maxim ramai relveant in joc chiar si dupa ani care nu ai jucat.

Play Game 
Guild  wars 2 revizie in detaliu

 

 •  Neverwinter online

Neverwinter este un joc gratis de rol online multiplayer masiv, gratuit, dezvoltat de Cryptic Studios și lansat de Perfect World Entertainment pentru Microsoft Windows în 2013, Xbox One în 2015 și PlayStation 4 în 2016.

Play Game

 

 •  ALBION ONLINE

Albion Online este un joc gratis MMO fără constrângerile claselor . În schimb, construiești un personaj de la capăt, iar rolul tău în luptă poate fi schimbat pentru a complimenta echipa ta și situația la îndemână.

Play Game

 

 •  STAR WARS: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic, nu vă va părea un MMO unic, alegeți o facțiune și o clasă și faceți câteva misiuni de obicei grindy pentru o vreme. Cu toate acestea, în mod surprinzător, povestea aceea devine în curând mai bună – mult mai bună – și te vei trezi repede că vrei să găsești ore în joc doar pentru a ajunge la următoarul capitol.

Play Game

 

 •   PATH OF EXILE

Un Action-RPG din categoria jocurile Diablo, Path of Exile combină fantezie sumbră, luptă convingătoare și o selecție extinsă de iteme, abilități și upgrade-uri pentru a-i ține pe jucători in gameplay ore întregi

Play Game

Din categoria Moba si Shooters

 

 •   Dota 2

Dota 2 este un joc video multiplayer online ”arena de luptă” dezvoltat și publicat de Valve. Jocul este o continuare a Defense of the Ancients, care a fost un mod creat de comunitate pentru Warcraft III: Reign of Chaos de la Blizzard Entertainment și pachetul său de expansiune, The Frozen Throne.

Play Game

 

 

 •  Fortnite

Fortnite este un joc gratis  online dezvoltat de Epic Games și lansat în 2017. Este disponibil în trei versiuni distincte ale modului de joc care, altfel, împărtășesc același joc general .

PLAY GAME

 

 •  Counter-Strike: GO

Counter-Strike: Global Offensive este un joc gratis video multiplayer shooter creat de Valve și Hidden Path Entertainment. Este al patrulea joc din seria Counter-Strike și a fost lansat pentru Windows, macOS, Xbox 360 și PlayStation 3 în august 2012, în timp ce versiunea Linux a fost lansată în 2014.

PLAY GAME

 

 

 •  League of Legends

League of Legends este un joc  gratis video online multiplayer online dezvoltat și publicat de Riot Games. Inspirați de o versiune modificată a Warcraft III numită Apărarea Anticilor, fondatorii lui Riot au căutat să dezvolte un joc autonom în același gen.

PLAY GAME

 

    TOP JOCURI GRATIS 2021
O LISTA DE JOCURI GRATIS CARE MERITA SA LE INCERCI IN 2021

What's your reaction?

Excited
1
Happy
3
In Love
1
Not Sure
6
Silly
3

3 Comments

 1. Metin 2 cel mai tare joc pe 2021 pina 2050

  1. Nu este chiar cel mai tare, dar este ok eu il joc de vreo 10 aproximativ.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:GAMES