Gaming news

The International Dota 2 nu se va tine în 2020

Vale spune ca evenimentul va trebui probabil să se mute în 2021

Valve confirmat că The International Dota 2, campionatul anual al Dota 2, a fost întârziat. Deși nu este exclus in intregime ca este posibil sa fie mutat in 2021.

The International Dota 2
Sursa Valve

„Dupa o examinare extinsa a urgentei de sanatate globala provenita din COVID-19, am facut alegerea pentru a intarzia The International”, declaratie integrala Valve . „Am explorat diverse posibilități de întâlnire, dar este posibil ca evenimentul să fie necesar să se întâmple în 2021. Având în vedere situatia extrem de volatila pentru restricțiile de adunare, traiectoria virusului și politicile globale de călătorie”.

Ca întotdeauna, premiile turneului vor fi finanțate din vânzările unui Battle Pass, dar lansarea obișnuită probabil va fi intarziata si aceasta lansare. „Cu echipa noastră care lucrează de acasă va dura mai mult pana la finalizare, data de lansare a Battle Pass va fi cu cel puțin câteva săptămâni mai târziu decât de obicei”, conform declarației date de Valve. De asemenea, Valve scrie că restructurareaza sezonulul de toamna Dota Pro Circuit.

Mai multe turnee au fost anulate DOTA 2 PRO

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news