Gaming newsIT&C

SSD KC2500 De la Kingston va fi lansat curand

Kingston a lansat KC2500, un nou SSD M.2 pe interfata NVMe PCIe pentru sisteme desktop.

Kingston a lansat KC2500

Multumita controller-ului Gen 3.0 x4 de ultima generatie si a chip-urilor de memorie NAND TLC 3D cu 96 niveluri cu care este prevazut, asigurand viteze de lucru de pana la 3500MB/s la citire si 2900MB/s la scriere.KC2500 ofera performante de top.

De asemenea, se foloseste de formatul compact M.2 2280 pentru a reduce la minim spatiul ocupat, fara a face compromisuri in privinta performantei.

Prevazut cu functie de auto-criptare, SSD-ul suporta o suita completa de securizare a datelor bazata pe tehnologie de criptare hardware AES-XTS 256.

Acesta permite utilizarea unor solutii independente ce respecta standardul de securitate TCG Opal 2.0, precum cele dezvoltate de Symantec, McAfee sau WinMagic. SSD -ul KC2500 dispune de suport Microsoft eDrive incorporat – o dotare ce permite utilizarea cu BitLocker.

KC2500 stabileste un standard in lumea PC-urilor performante, permitandu-le acelora care necesita viteze ridicate si fiabilitate de top sa desfasoare activitati intense pe PC-uri desktop, statii de lucru sau sisteme HPC.

Formatul M.2 compact si optiunile de securizare si criptare extinse ofera mai multa flexibilitate atat organizatiilor care doresc sa isi actualizeze sistemele, cat si utilizatorilor care doresc sa isi accelereze PC-urile cu ajutorul cele mai bune solutii NVMe PCIe disponibile. Tony Hollingsbee, managerul diviziei SSD la Kingston EMEA.

Astfel, combina perfect performantele excelente cu anduranta, oferind un flux de lucru optim tuturor categoriilor de utilizatori.
SSD -ul KC2500 este disponibil in mai multe variante, cu o capacitate de stocare de pana la 2TB2.

KC2500 este pentru moment disponibil in variante de 250GB, 500GB si 1TB, urmand ca varianta de 2TB sa fie disponibila in curand.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news