GAMESGaming newsMMORPGSHOOTER

Skin-ul lui Michael Jackson în Fortnite

Skin-ul lui Michael Jackson în Fortnite: poți cumpăra skin-ul de la Fortnite Item Shop?

Un designer de artă a creat recent un design conceptual Michael Jackson pentru Fortnite. Care include skin-ul și alte articole bazate pe personaj.

Piele Michael Jackson Fortite

Epic Games a încântat fanii cu colaborările sale surprinzătoare cu companii de divertisment pentru popularul său joc Battle Royale, Fortnite. În ultimele luni, compania de jocuri a introdus o mulțime de ținute și produse cosmetice speciale care au fost bine primite de către fani. Jocul multiplayer free-to-play a câștigat o astfel de notorietate pentru colaborările sale, încât fanii din comunitate și-au creat propriile concepte în jurul celebrităților și figurilor populare.

Skin-ul lui Michael Jackson în Fortnite

Recent, un designer de artă pe nume João Filipe Santiago a creat un concept în jurul lui Michael Jackson pentru jocul Battle Royale. Proiectul a fost numit „Ce se întâmplă dacă Fortnite + MJ”, care prezintă skin Michael Jackson. De asemenea, creatorul a distribuit un videoclip teaser pe canalul său de YouTube pentru a prezenta designul conceptului. De asemenea, a postat un scurt videoclip pe canal, oferind fanilor o privire asupra diferitelor emotii și a ceea ce și-ar dori dacă ar fi adăugat în joc. Acestea includ Moonwalk, Who’s Bad emote (cu 5 finaluri diferite) și The Lean (Smooth Criminal incorporat emote).

În mod interesant, João a creat, de asemenea, un concept al unui eveniment live MJ în Fortnite, pe care l-a numit „Marea Finală” a proiectului What If Fortnite + MJ. Aruncați o privire aici.

Poți cumpăra skin-ul lui Michael Jackson din Fortnite?

Skin-ul lui Micheal Jackson și alte articole din concept au primit multe laude de la fanii din comunitatea Fortnite. Cu toate acestea, aceste articole nu au ajuns la jocul real. De asemenea, trebuie remarcat faptul că creatorul de design nu este asociat cu compania de jocuri.

Fortnite este pregătit să intre în săptămâna 6 din capitolul 2, sezonul 5, provocări săptămânale. Între timp, jucătorii pot finaliza misiunile disponibile pentru a-și spori Battle Pass-ul și a spori XP. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că ați cumpărat deja noul capitol 2, sezonul 5 Battle Pass pentru a începe să finalizați aceste provocări pentru a debloca recompensele. Puteți obține noul permis de luptă din sezonul 5 cheltuind 950 V-bucks.

Sezonul 5 Fortnite este acum disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Windows PC și platforme Android.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:GAMES