Gaming news

Riot Games: Valorant

Nou shooter al celor de la Riot Games: Valorant

Valorant este un joc free to play, iar versiunea BETA s-a lansat pe 7 aprilie, urmând ca lansarea oficială a jocului să aibă loc abia în vara anului 2020. 

Noul joc al celor de la Riot Games este un shooter de tip multiplayer în care sunt combinate mai multe elemente întâlnite în alte jocuri existente de multă vreme în zona de e-sports. Practic, jocul este o combinație între campionii din Overwatch și mecanicille din CS:GO

Jocul este similar cu CS:GO

Esența jocului este aceeași ca în CS:GO: două echipe, fiecare cu câte 5 jucători, se înfruntă pe hărți diferite, păstrându-se așadar ideea clasică din CS:GO de atac vs apărare. Deși în hărțile de CS:GO sunt întâlnite 2 zone cunoscute sub denumirea de  ,,bombsites”  ( sau zonele unde se pot planta bombele) noutatea din Valorant este că pe hartă găsim 3 zone unde se poate amplasa bomba. 

Asemănarea cu Overwatch este dată de faptul că și în Valorant sunt întâlniți campioni asemnănători cu cei din jocul celor de la Blizzard Entertainment. 

Feedback-ul inițial este foarte promițător pentru dezvoltatorii de la Riot Games întrucât în prima săptămână a lunii Aprilie, peste un milion de jucători au testat jocul. 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news