PUBG Mobile ajunge pe PC datorită unui emulator oficial

PUBG Mobile tocmai a ajuns pe cea mai neaşteptată platformă şi anume PC-ul, prin intermediul unui emulator. Acesta a fost lansat oficial de către Tencent, creatorul variantei mobile a titlului de tip Battle Royale.

PUBG Mobile pe PC

PUBG Mobile a fost lansa oficial pe iOS şi Android în martie şi a fost foarte bine primit, mai ales că emulează perfect distracţia şi tensiunea titlului original, dar cu un control numai bine implementat via touch. Au pornit şi ceva controverse în această primăvară, deoarece mulţi gameri au folosit emulatoare bootleg pentru a rula PUBG Mobile ajunge pe PC.

Şi asta pentru a obţine un avantaj faţă de alţi gameri, jucând cu mouse şi tastatura. Tencent a banat practica pe cât de mult posibil, dar acum cedează şi oferă propriul emulator. Pachetul de instalare e super mic şi ocupa 8.4 MB. Evident este o şmecherie la mijloc şi anume faptul că nu poţi juca sesiuni decât cu alţi gameri care sunt pe emulator, si sunt exclusi ci cu varianta de PC sau pe mobil.

PUBG Mobile pe PC

Este posibil să aveţi parte şi de ceva lag, pentru că jocul este încă în faza beta. Emulatorul, cunoscut ca Gaming Buddy va instala şi jocul foarte rapid în doar câteva minute şi va oferi o experienta de gaming la 60 FPS. Puteţi face trecerea între rezoluţii: precum HD, Full HD sau Ultra HD chiar, în funcţie de ce ecran folosiţi. Puteţi face chiar şi setări legate de grafică în funcţie de memoria, procesorul şi DPI-ul preferat.

Mai puteţi alege şi între Auto, Smooth, Balanced şi calitate HD. Un mare plus e că acest emulator vine la pachet si cu posibilitatea de a înregistra sesiunile de gameplay. Controlul e similar cu ce primiţi în varianta standard de PC. Puteţi descărca installerul de AICI.

via Droidgamers

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of