Gaming news

Maikil „Golden” Selim semnează cu Cloud9

Maikil „Golden” Selim, fostul jucător al Fnatic, tocmai a semnat cu organizația americană Cloud9 ca jucător permanent. Suedezul de 24 de ani a fost rezervă pentru Cloud9 pe toată perioada ELEAGUE CS:GO Premier 2018, alături de Martin „STYKO” Styk.

„(tr.) Nu pot să exprim cât de mult doresc să port tricoul cloud9 și să le ofer fanilor totul. După doar o săptămână cu echipa, mă simt ca acasă deja. Atmosfera a fost incredibilă și abia aștept succesul pe care-l vom avea în viitor.”

— Maikil „GOLDEN” Selim

Golden va prelua rolul de IGL (In-Game Leader) după plecarea lui Tarik „tarik” Celik la MIBR.

„Antrenorii, jucătorii și chiar și eu am fost impresionați de profesionalismul și structura pe care golden a adus-o echipei. bine ai venit golden !”

— Jack Etienne, Cloud9 CEO & Owner

Fostul jucător de la Fnatic a fost, mai întâi, membru al academiei organizației, ca în vara lui 2017 să devină membru al echipei principale. Acesta a fost înlocuit de către fostul jucător al NIP, William „draken” Sundin, în iunie.

În momentul de față, organizația americană nu a comentat referitor la situația slovacului STYKO. Astfel, încă nu știm dacă va juca și la următoarele evenimente cu echipa.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news