ActionGAMESGaming newsMMORPG

Mafia: Editia Definitiva va fi lansata in august

Editiile Mafiei 2 și 3 sunt, de asemenea, in mari pregatiri sa fie lansate ( nu se stie inca, dar sunt pe drum )

2K Games a renuntat la teaser pentru Mafia Trilogy,(Mafia: Editia Definitiva este mai jos putin ) prezentand clipuri „gussied up” de la Mafia 2 si 3. Dezvaluirea completa nu se va intampla pe 19 mai cum „se auzea prin sat”.

Ca sa va clatiti ochisori va las 7 poze nu mai mult 🙂

 

Nu exista prea multe de detalii despre modificarile jocului, dar hey se pare ca povestea unui taximetrist prins in crima organizata din epoca prohibitiei, va fi imbunatatita cu un continut nou.( Parca ar fi un Umbre de pe timpuri ). Microsoft Store spune ca Mafia va fi „recreata fidel” in Editia Definitiva, „cu poveste extinsa, gameplay, etc etc bla bla… Aceasta este Mafia de care ti-ai amintit si multe altele”.

Se mai spune ca Editiile Definitive ale Mafiei 2 si 3 sunt pe drum. Daca cumperi Mafia Definitive Edition iti va debloca costumul si masina cu care face taxi Tommy Angelo. Dar hey poate sunt eu nebun dar este si o mica posibilitate asa fie o trylogie/pachet cu toate mafiile :).

Mafia: Definitive Edition va fi lansat pe 28 august, conform paginii Microsoft Store. Promisiunea de a afla mai multe pe site-ul celor de la mafia

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like