Gaming news

MAD Lions, revenire în finala CS:GO Flashpoint

MAD Lions, revenire în finala CS:GO Flashpoint, după ce era condusă 12-3 în ultima rundă!

Prima ediție a turneului de CS:GO Flashpoint i-a avut drept câștigători pe cei de la MAD Lions, care au reușit să îi învingă în finală echipa MIBR, 2-1 la general, după o revenire de senzație  pe ultima hartă

În cea de a doua fază, echipa daneză a întâlnit echipele FunPlus Phoenix, c0ntact, șiChaos, reușind de data aceasta să se califice mai departe fără a pierde vreun meci.

Finala a fost una spectaculoasă, debutând cu o victorie a celor de la MIBR, care s-au impus pe harta Mirage datorită  lui Fernando “fer” Alvarenga, care a reușit să realizeze 30 de kill-uri. Cea de a doua hartă a fost Inferno, unde echipa daneză a reușit să se impună cu scorul de 16-13, stabilind egalitatea. Ultima rundă s-a jucat pe Train, iar echipa MIBR se vedea deja câștigătoare, după ce în prima repriză scorul era în favoarea lor, 12-3. 

Cea de a doua repriză a marcat revenirea spectaculoasă a celor de la MAD Lions care au reușit să câștige runda finală, ducând scorul la 16-13, impunându-se  astfel cu scorul de 2-1 la general. 

  • Următoarea provocare a MAD Lions va fi DreamHack Masters Spring, în timp ce MIBR se va pregăti de competiția de calificare, ESL One: Road to Rio.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news