Gaming news

Înmormântare în FF14 pentru un jucator care a murit de COV-19.

Deși jocurile video sunt adesea modalități de a scăpa de realitate și presiuni din viața reală, există unele lucruri de care nu ne pot proteja, precum pierderea unui prieten. Recent, a avut loc o masivă inmormantare in Final Fantasy XIV pentru un jucător care a murit de COVID-19.

Jucătorul, cunoscut sub numele de Ferne Le´roy, făcea parte dintrun guild numit Free Copany. Una dintre prietenele ei, Leafelda Moonchild, a organizat pe Facebook un eveniment care a anunțat comunitatea despre trecerea ei și că va exista un grup care ține un marș în joc dintr-unul dintre orașe în Guardian Tree. Dar nu a fost doar un grup; era vorba de mii de jucători, din fiecare tărâm al jocului. Vorbind cu Inverse, Leafelda Moonchild a spus: „Când am făcut postarea pe Facebook, nu mă așteptam să apară cineva. Am făcut postarea pentru ca cei care ar fi cunoscut-o să fie informați. Faptul că s-au prezentat atât de mulți oameni, nu numai de la Zalera, ci și de la alte servere, m-a luat cu adevărat prin surprindere. ”


Nu se stie exact câți jucători au participat, dar există mai multe imagini și clipuri ale marsului funerar in care ecranul este inundat cu nume de utilizator și abia puteți vedea jucătorii. Final Fantasy XIV este disponibil pe PC, PS3 și PS4 și vine la Xbox One si considerat unul dintre cele mai bune mmorpg la ora actula.

What's your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news