Gaming news

Guild Wars 2 jocul pentru jucatori ocazionali !!?

Guild Wars 2 e un joc mmorpg mai mult pentru asa zisi casual players in comparatie cu alte jocuri gen WOW ,Blande and Soul,etc ….Guild Wars 2 stabilește o atmosferă prietenoasă și primitoare, punând pe toată lumea pe același drum să învingă un rău aparent invincibil și înlătură efectiv multe dintre restricțiile obositoare ale cooperării din partea genului. Nu există linii lungi în care să așteptați, nu există clipe ale jucătorilor la nivel înalt care să-și sprijine vechimea față de restul, nu sunt necesare încheieturi pentru a vedea cele mai interesante lucruri, toată lumea poate participa cu ușurință la evenimetele care se tin in joc ,nefind restricti de lvl-uri.

Prin eliminarea restricțiilor pentru a se alătura și a acoperi cu generozitate toți cei implicați cu recompense, ArenaNet oferă o motivație amplă pentru a acumula și a împărtăși experiența , în timp ce NPC-urile strigă ordine și glumesc în timp ce monștrii atacă. Reunește lumea întreagă într-un mod atât de firesc, încât există rareori un moment singuratic și interfața din joc se aprinde cu notificări și vezi un grup mare de jucători,

Nu există o clasă dedicată de healer în Guild Wars 2. În schimb, fiecare clasă poate avea heal, ceva implementat de ArenaNet pentru a stabili nevoia de a healeri, tancuri și dps înainte de a se îndrepta într-o dungeon. Rezultatul este un pic încurcat la început. Catacombele Ascalonian, prima temniță, este inițial un loc brutal, unde dușmanii fantomă vor sfâșia în fâșii subțiri zdrențuite, un grup neobișnuit obișnuit cu evenimentele lenefice din lumea în aer liber. Câștigarea conținutului structurat necesită o analiză mult mai atentă a abilităților care trebuie setate ca active, observarea comportamentului inamic și eliminarea în timp util a atacurilor inamice. Este un sistem rapid care, în special în temnițele în mod explorabil, se poate simți nedrept, dar datorită gradului de provocare se simte îndeosebi satisfăcător atunci când șefii sunt în cele din urmă cuceriți.


Pentru fiecare din cele opt clase ArenaNet reglementează ce abilități pot fi active, oferind un număr limitat de sloturi de abilități și legând multe abilități de arme. Jumătate din bara de îndemânare este determinată de arma dvs. echipată și puteți comuta rapid între două seturi de arme, permițând în principal două subclase să fie disponibile simultan. Cu un Guardian, o clasă puternic blindată în stil de susținere, care poate fi modificată pentru a vindeca și arunca orbe magice de la distanță sau pentru a provoca daune grele ale efectelor, echipând o sabie cu două mâini, există o mulțime de spații pentru a se adapta. Între lupte abilitățile active pot fi ușor schimbate, ceea ce ar putea fi o necesitate în funcție de compoziția grupului și de următorul inamic


Este, de asemenea, o componentă majoră a conținutului jocului final, care include, de asemenea, temnițele în mod explorabil și urmărirea unor articole legendare elaborate , ceea ce pentru moment pare suficient. Deși Guild Wars 2 conține multe articole, nu este stilul de joc în care un element puternic determină succesul sau eșecul. Este mai mult despre abilitatea în luptă decât inflațiunea statistică care nu se termină, ceea ce este o alternativă revigorantă pentru OMM-urile care progresează poarta atât de puternic armate și armuri echipate. Acest lucru poate face ca jocul final să fie mai puțin interesant pentru unii, dar ArenaNet are clar o altă minte.

ArenaNet a construit unul dintre cele mai frumoase detalii și mulțumitoare MMO-uri existente, unul care nu penalizează pe nedrept și încurajează o dorință incredibilă de a explora printr-un sistem generos de recompense și un design de mediu extrem de drăguț. Este o lume virtuală care vrea mai mult decât orice să colaborezi cu alții și oferă un număr imens de posibilități de cooperare, reducând în același timp restricțiile. Pentru cei dezamăgiți de lipsa PvP-ului mondial deschis, alternativa World versus World este un sistem fascinant, complex, care necesită muncă în echipă, iar modurile PvP de arena ar trebui să ofere o rezolvare instantanee pentru cei care prospera cu o luptă rapidă, bazată pe adrenalină. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui joc competitiv, doriți să vi se spună o poveste sau pur și simplu doriți să faceți o plimbare prin mediul rural fantastic, Guild Wars 2 vă permite să faceți totul cu o cantitate minimă de limitări arbitrare, iritante și toate fără a plati lunar.

What's your reaction?

Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

1 Comment

  1. […] Guil wars 2 revizie in detaliu […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news