Gaming news

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake a fost construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4 şi conceput pentru a fi lansat în format episodic. După declaraţiile celor de la Square Enix, formatul episodic este necesar pentru că jocul original Final Fantasy VII era foarte cuprinzător, iar adaptarea întregului conţinut pentru un titlu modern ar fi durat foarte mult timp şi ar fi ocupat mult spaţiu.

Totusi, conform standardelor moderne, acest prim capitol reprezentat de Final Fantasy VII Remake oferă peste 30 de ore de gameplay, beneficiind de foarte multe noutăţi faţă de ediţia originală, cum ar fi quest-uri şi personaje noi, precum şi un sistem de luptă complet diferit, bazat pe confruntări în timp real, completate de un sistem de pauză activă.

Final Fantasy VII Remake este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation 4. Perioada de exclusivitate pentru consolele Sony ar urma să fie de un an, iar după expirarea acesteia jocul ar trebui să-şi facă apariţia şi pe alte platforme.

Pro Contra
Poveste şi personaje fermecătoare remake grafic de zile mari, ce rivalizează cu filmele CGI de acum câţiva ani elementele de RPG uşor de înţeles luptele în timp real cu pauză activă gameplay-ul devine din ce în ce mai variat pe măsură ce avansezi în poveste voci bune muzică excelentă
Mici probleme grafice, precum texturi low-res şi unele personaje secundare urâte elemente narative confuze pentru cei care nu au parcurs jocul original unele modificări din poveste s-ar putea să nu fie pe placul fanilor vechi anumite secvenţe “sensibile” pentru homofobi

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news