Gaming newsStrategy

Divinity: Original Sin 2 review (2020)

Original Sin 2 e un joc stil cooperativ care se îmbunătățește de la primul joc din seriea Divinity în două moduri cheie.

În primul rând, permite patru jucători să joace împreună, mai degrabă decât doi. În al doilea rând, este un mod de avantaj competitiv. Acest lucru provine de la concepția centrală a poveștii că toți ai fost selectat pentru măreție de un alt zeu. Prin aceasta puteți juca rolul fie ca un grup de tovarăși apropiati, fie ca o mulțime de neînțelesi gata să se înjunghie reciproc în spate. Vă puteți ridica unii pe alții și ataca prietenii în timpul luptei. Puteți chiar să preparați mâncarea și poțiunile otrăvite și să le oferiți „prietenilor” voștri in Divinity: Original Sin 2.

Pe măsură ce diferitele părți se ciocnesc și atrocitățile sunt comise, ceea ce ar trebui să fie o luptă simplă între bine și rău se transformă într-o stare de gri cenușie, unde este greu de spus care parte este cea mai disprețuitoare, cu atât mai puțin cine are dreptate. Larian se scurge de răsturnările și revelațiile care se succed pe parcursul mai multor ore, descărcând încet pielea fiecărei facțiuni și lăsându-vă să vă produceți carnea de dedesubt pentru a decide cât de putred este. Este un complot puternic, adoptând perspectiva că fiecare este eroul propriei povești și se grăbește în luptă cu ea. Aproape toate părțile au o justificare convingătoare pentru acțiunile lor, dar, în același timp, acele acțiuni te fac să vrei să le arunci în cel mai mare foc pe care îl poți. Această noțiune se aplică și petrecerii dvs., care poate fi cu adevărat erou al poveștii dacă alegeți să jucați ca unul dintre ei. Până la patru din potențialele șapte personaje vă pot însoți în călătorie, iar poveștile lor personale pot fi la fel de convingătoare ca poveștile mai largi redate în Rivellon.


De asemenea, nu există reguli care să prevadă că trebuie să rămâi împreună în timpul jocului. Este foarte posibil că o jumătate din echipa ta să se rătăcească în pădure în timp ce cealaltă jumătate explorează un oraș din apropiere. Această caracteristică funcționează îndeosebi cu cele mai enigmatice căutări ale Divinității, deoarece jucătorii se pot împărți și căuta oportunități împreună, discutând cu diferite NPC-uri și explorând clădiri separate. Desigur, există o șansă să te blochezi într-un scenariu de luptă care depășește abilitățile tale solo sau de partide, moment în care ar fi bine să speri că nu-ți enervezi prea mult colegii cu chestii prostești!

Dincolo de campania de cooperare, Original Sin 2 oferă două moduri multiplayer suplimentare. Primul este un mod de arenă de luptă bazat pe ture în vena lui Chaos Reborn, care funcționează surprinzător de bine cu abilitățile de luptă explozive ale jocului. Totuși, mai interesant este modul „GameMaster” care vă permite să vă creați și să jucați propriile scenarii D&D multiplayer din mers. Vi se oferă o mulțime de hărți fanteziste diferite cu care să vă construiți propria lume, cu care puteți să fixați „locații” și apoi să legați acele locații la zeci de hărți personalizate – păduri, cimitire, taverne etc in Divinity: Original Sin 2.


Ce este interesant în acest mod este că poate fi ajustat pentru a se orienta spre stilul RPG pe care Larian l-au conceput pentru Divinity sau o afacere mai tradițională Dungeons and Dragons. De exemplu, puteți utiliza lupta elementară bazată pe ture a jocului dacă doriți sau puteți rezolva scenariile de luptă prin rulouri mai tradiționale. GM poate desigur să manipuleze aceste scenarii în timpul jocului, să nască dușmani și recompense pentru uciderea lor și chiar să scrie în dialog personalizat pentru NPC-uri. Este un sistem puternic, deși unul care este cu siguranță conceput pentru jucătorii cu experiență în minte, pe care va trebui să înveți să-l folosești eficient.


Abilitatea de a-ți construi propriul stil de luptă este elementul cheie al jocului, iar oportunitățile strategice pe care le oferă este practic un joc în sine. Dar amestecarea claselor este un act dificil de echilibrare și dacă înțelegeți greșit și vă răspândiți gresit, puteți avea probleme. Stilul de joc poate fi extrem de provocatoar, mai ales dacă sunteți la câteva lvl-uri sub adversarii dvs. Mai bine spus, am jucat jocul în modul „Explorer”, pentru că îmi place ca RPG-urile să fie mai degrabă despre personaje și alegeri decât provocare brută, dar totuși am lovit câteva stilpi de-a lungul drumului. O luptă pe care a avut ​​într-un loc numit Blackpits a durat peste o oră, în timp ce jocul a trimis val după val de boabe uleioase după mine, încolăcind toată zona într-un necrofire infernal care îmi va fi ars în minte tot restul vieții. 🙂

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news