Gaming newsIT&C

Adata lanseaza modulele RAM DDR4 XPG Spectrix D50 RGB

Adata anunta lansarea modulelor de memorie DDR4 XPG SPECTRIX D50 RGB cu viteze ce ating pana la 4800MHz, o capacitate maxima de 32GB si un design elegant.


DDR4 XPG Spectrix D50 RGB

Cu inspiratie geometrica, noile memorii XPG SPECTRIX D50 ofera performanta si eleganta oe care gamerii, overclockerii si pasionatii de PC le vor aprecia.

Realizate cu chip-uri si PCBs de cea mai inalta calitate, XPG D50 asigura stabilitate si fiabilitate deplina, alaturi de frecvente ce ating pana la 4800MHz. In plus, acestea sunt compatibile cu cele mai noi platforme Intel si AMD.

Pentru a se asigura ca toate performantele uimitoare din interior sunt protejate de impact.

XPG Spectrix D50 RGB. Ofera un radiator termic robust, cu grosime a peretelui de aproape 2mm, pentru durabilitate excelenta. D50 accepta Intel XMP 2.0 pentru overclocking stabil, fara a fi nevoie sa intrati in BIOS.

XPG D50 are un exterior modern si elegant, cu linii geometrice simple si un panou RGB triunghiular

Cu aplicatia XPG RGB Sync sau un alt software RGB de la marci recunoscute de placi de baza. Utilizatorii pot comuta intre trei moduri RGB – Static, Breathing si Comet. Pe langa cele trei moduri, acestea pot fi setate si pe modul Muzica pentru a se sincroniza cu melodiile preferate.

Pentru mai multe detalii poti accesa site-ul XPG

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news