ActionGAMESGaming newsMMORPGRPG

Data lansarii GTA 6 : Titlul popular al jocurilor Rockstar

GTA 6 este unul dintre cele mai așteptate jocuri video Rockstar Games, care va fi lansat pe diferite platforme.

GTA 6

Data lansarii GTA 6 : GTA 5 si GTA 5 Online se numara in mod clar printre cele mai de succes titluri open-world ale renumitului editor de jocuri video Rockstar Games. Studioul de jocuri continua sa lanseze actualizari constante ale titlurilor populare, cu conținut și caracteristici noi introduse in timp util. Jocul video a fost lansat pe 17 septembrie 2013 si sunt inca printre cele mai jucate jocuri video printre multi fani. Interesant este ca au existat numeroase zvonuri pe internet. Care sugerează ca Rockstar Games isi concentreaza atentia asupra dezvoltarii urmatorului joc Grand Theft Auto, GTA 6, care va servi ca succesor la GTA 5.

Data lansarii GTA 6

S-a speculat ca GTA6 isi va face debutul pe consolele Xbox Series X / S si PlayStation 5 de ultima generatie. In loc de Xbox One s i PlayStation 4. S-a mai dezvaluit ca GTA 5 va ajunge in cele din urma spre Xbox Series X / S si PlayStation 5 la sfarsitul acestui an. In urma stirilor, au existat mai multe zvonuri despre faptul ca viitorul joc video ar putea fi lansat anul viitor; totusi, nu a existat nicio indicatie clara in jurul lansării GTA 6 2021.

Un fost membru al Rockstar Games, pe nume Yan2295, a susținut pe Twitter ca. GTA 6 este într-adevar dezvoltat, dar nu va fi lansat in curand.

Citeste si TOP JOCURI GRATIS 2021

Yan2295 a sugerat ca jocul nu va fi lansat in curand, dar nu ofera detalii despre momentul in care va puteți astepta ca jocul sa fie lansat. Cu toate acestea, pare probabil an acest moment ca jocul ar putea fi la câțiva ani distanta de lansare. Acest lucru este mai ales avand in vedere faptul ca Grand Theft Auto V. A fost în dezvoltare de aproximativ cinci ani inainte de a fi lansat in 2013.

Cu toate acestea, trebuie remarcat si faptul ca informatiile nu provin dintr-o sursa oficiala. Ceea ce inseamna ca poate fi luata doar ca barfa nici macar ca leaks. De asemenea, nu exista nicio confirmare din partea Rockstar Games cu privire la acest subiect. GTA 6 va fi lansat și pe PC-ul Windows, impreuna cu Xbox Series X / S și PlayStation 5.

Credite de imagine: Rockstar Games

What's your reaction?

Excited
1
Happy
2
In Love
1
Not Sure
1
Silly
1

2 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Action