CS:GO a aparut pe steam gratis. Aceasta informatie nu a fost oferita de catre Valve. Toti jucatorii de CS:GO au ramasi uimiti dupa ce au vazut acest lucru.
In CS:GO a aparut un nou mod de joc Danger Zone. Acest mod de joc este de tip Battle Royale.

Din cauza acestor vesti CS:GO  a primit 14,327 de recenzii negative din partea comunitatii. Acest lucru s a intamplat pe data de 7 Decembrie. Acest fenomen a fost unul special, intr-o zi au reusit sa se stranga mai multe recenzii negative decat intr-o luna.

Pana in momentul de fata au mai aparut peste 5.000 de recenzii negative. Jucatorii sunt foarte nemultumiti din cauza ca jocul a fost facut gratis. Ei sunt revoltati deoarece au platit bani pentru a juca CS:GO, iar acum este gratis pentru toata lumea. Jucatorii care au avut jocul cumparat pana in momentul cand s a facut gratis au primit o insigna numita: „loyalty badge” si au primit optiunea „Prime”. Pana acum, aceasta optiune o puteai avea doar daca jucai pentru ea.

Nu toate recenziile sunt negative. sunt peste 7.000 recenzii pozitive. Se pare ca dupa ce acest joc a fost pus gratis au crescut jucatorii considerabil. In acea zi a fost remarcat cel mai mare succes al CS:GO-ului din acest an.
Sistem-ul pentru recenzii pe steam arata nemultumirile si aprecierile persoanelor despre acel joc.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of