GAMESGaming newsSHOOTER

COD Warzone Bot Lobitch Glitch Explained

Call of Duty: Warzone ! Bot Lobby Glitch creează o mulțime de probleme. Iată tot ce trebuie să știți despre eroarea lobby-ului botului și cum funcționează.

zona de razboi

Call of Duty: Warzone a fost unul dintre cele mai de succes jocuri battle royale care au apărut anul acesta. Multiplayer-ul online free-to-play a atras milioane de fani de gaming din întreaga lume și își păstrează locul ca unul dintre cele mai mari titluri. Dar, în ciuda succesului, jocul video este, de asemenea, predispus la o mulțime de bug-uri și erori care apar din când în când. În ultima perioadă, mulți jucători exploatează jocul cu eroarea Warzone Bot Lobby. Dacă v-ați întrebat ce este și cum funcționează, atunci nu vă faceți griji, iată tot ce trebuie să știți despre asta.

Ce este COD Warzone Bot Lobby Glitch?

Problema COD Warzone Bot Lobby este una dintre problemele majore cu care s-a confruntat vreodată Activision. Deoarece nu doar exploatează alți jucători, ci este împotriva politicii dezvoltatorilor. Jucătorii folosesc un router Netduma pentru a schimba regiunea de plasare, care le permite să intre în lobby-uri cu jucători cu abilități mai mici. Aceste lobby-uri sunt cunoscute popular sub numele de lobby-uri bot. Mulți jucători populari din Warzone, cum ar fi Nick „NICKMERCS” Kolcheff, au vorbit despre această problemă.

Cum funcționează COD Warzone Bot Lobby Glitch?

În COD Warzone Bot Lobby Glitch, jucătorii folosesc routere Netduma, care le permite să selecteze orice regiune doresc, permițându-le să sară în orice server. Acest lucru nu numai că îi ajută să țintească jucători noi, dar îi ajută și să câștige mai multe puncte și recompense, exploatând întreaga politică a jocului. Cu toate acestea, Activision în cea mai recentă postare a recunoscut problemele și a declarat că analizează profund problema.

Activision a răspuns despre această problemă prin contul oficial Twitter Modern Warfare. Acest lucru se întâmplă de când turneele Warzone au câștigat popularitate. Între hackeri, Cronus, iar acest lucru ar face ca Warzone să fie într-un loc prost.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:GAMES