Gaming news

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games

Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic Games, ceea ce inseamna ca acum puteti solicita o copie gratuita pe care trebuie sa o pastrati. Oferta este disponibila pana pe 28 mai, deci aveti o saptamana pentru a profita. Puteti apuca jocul pe pagina magazinului EPIC GAMES

Tranzactia vine la o saptamana dupa ce EPIC STORE a fost picat timp de peste opt ore , datorita popularitatii ultimului sau giveaway: Grand Theft Auto V . Popularitatea acestei tranzactii nu ar fi trebuit sa surprinda prea mult, avand in vedere ca este unul dintre cele mai vandute jocuri platite din toate timpurile ( Minecraft este numarul 1), dar este inca remarcabil faptul ca exista atat de multi oameni care inca nu il pot juca pe computer.

Civilization VI este cea mai recenta lansare din seria de jocuri de strategie, care dateaza din 1991. A sasea transa a fost lansata in 2016, dar inca primeste continut nou. La inceputul acestei luni, Polygon a mentionat ca dezvoltatorul Firaxis Games, a anuntat ca va adauga opt noi civilizatii la joc, ca parte a unui nou permis de sezon ( battel pass ).

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news