GAMESGaming newsMMORPGSHOOTER

Botii CSGO eliminati din competitive și wingman

Botii CSGO eliminati – Cu noua actualizare CSGO, Valve a renunțat la botii CSGO din modurile de joc clasice competitive și wingman.

Roboții CSGO au fost eliminați

Counter-Strike Global Offensive a fost unul dintre cele mai mari jocuri de shooter multiplayer. Este jucat de milioane din întreaga lume, deoarece oferă o gamă largă de caracteristici și setări de personalizare. Developer Valve aduce, de asemenea, actualizări la timp pentru jocul multiplayer online. In efortul de a rafina în mod constant jocul și de a-și păstra baza de jucători. Și ca jucători obișnuiți de CS: GO, trebuie să fiți conștienți de faptul că comunitatea de jocuri le-a cerut dezvoltatorilor să modifice botii. În mod interesant, compania de jocuri le-a eliminat acum complet în două moduri de joc

Botii CSGO au fost eliminați.

Valve a lansat recent prima sa actualizare majoră CS: GO. In acest an, unde a eliminat boții atât în ​​modurile clasice de competiție, cât și în cele de tip wingman. Aceasta înseamnă că, odată ce un jucător se deconectează de la un joc sau este dat afară din modurile clasice de joc competitiv și wingman. Acesta nu va mai duce la apariția unui bot pentru echipa lor.

Un număr de jucători au salutat această mișcare, deoarece acești boți CSGO ar fi deranjanți în anumite cazuri. Deoarece ar ajunge să cumpere armuri, să dezamorseze bombe sau alte arme care nu sunt deloc necesare. În afară de aceasta, au existat o serie de alte comportamente discutabile de la boți. Câțiva jucători ar profita, de asemenea, de existența lor. Deoarece ar fi folosiți în meciuri pentru a compensa membrii echipei doborâți. Membrii echipei au putut, de asemenea, să dea instrucțiuni acestor boți dacă vreunul dintre membrii echipei lor a plecat. Totuși, ceea ce a frustrat majoritatea jucătorilor a fost faptul că abia își vor asculta instrucțiunile și, mai degrabă, vor lua propriile decizii.

Ca și în cazul celei mai recente modificări, membrii echipei nu se mai pot baza pe un bot pentru a apărea ca înlocuitor. În schimb, vor trebui să aștepte ca coechipierul lor să revină la joc pentru a uniformiza lupta.

Cele mai recente note de patch-uri CS: GO au fost lansate pe 7 ianuarie și sunt disponibile pentru descărcare pe toate platformele.

Credite de imagine: Valve și Hidden Path Entertainment

What's your reaction?

Excited
2
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:GAMES