Gaming newsIT&C

Asus anunta placile de baza Z490

Pe scurt, Asus a anuntat noile placi de baza pentru noile procesoare Intel din generatia a 10-a, ce urmeaza a fi lansate in aceasta luna.
Noul chipset Z490 implementat ofera suport pentru socketul LGA 1200 nnou implementat pentru procesoarele Intel, ce vin ca inlocuitor pentru fostul socket.

 

Intel promite ca noua generatie este mult imbunatatita. Bine, asta se tot spune de ani de zile, de cand au ramas blocati pe acest proces de fabricatie.Acum promit un fel de 14 nm perfect.

Fiind ideale pentru jucatori amatori sau profesionisti,placile de baza Asus si Republic of Gamers Z490 ofera imbunatatiri pentru a duce frecventele la un nivel superior.
Placile de baza din seriile ASUS Z490 vor fi urmate in curind de modelele ASUS si ROG H470, B460 si H410, oferind mai multe optiuni.
Placa de baza dispune de un PCB compact cu opt straturi pentru integritatea semnalului si eliminarea pasiva a caldurii si integreaza un VRM cu 8+2 faze de alimentare cu racire activa pentru overclocking.
Strix Z490-I Gaming poate gazdui doua dispozitive M.2, ce pot fi amplasate sub radiatoare, pentru a asigura o racire adecvata.

13 porturi USB sunt disponibile, incluzind trei porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A si un conector Type-C pe panoul din spate.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You may also like

More in:Gaming news