Apex Legends se transformă într-unul dintre cele mai mari jocuri de război. A fost lansat doar la începutul lunii și deja a acumulat destul de multe. Desigur, dacă nu ați jucat încă, probabil că sunteți curios ce este vorba despre hubbub.

Apex Legends - battle royale
Apex Legends – battle royale

Pentru voi, am detaliat mai jos toate informațiile esențiale pe care trebuie să le cunoașteți, ceea ce include recenzia noastră completă.Modul în care microtransacțiile jocului funcționează, ghiduri și multe altele.

  • 1.000 de monede Apex – 10 $ / 8 £
  • 2.000 (+ 150 Bonus) monede Apex – 20 $ / 16 £
  • 4000 (+350 Bonus) monede Apex – 40 $ / 32 £
  • 6.000 (+750 Bonus) monede Apex – 60 $ / 48 £
  • 10.000 (+1500 Bonus) monede Apex – 100 $ / £ 80

Care sunt gandurile tale despre Apex Legends? Credeți că are ceea ce este necesar pentru a concura împotriva Fortnite? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

Ce este Apex Legends?

Apex Legends este un joc de battle royale care se concentrează mai mult pe munca în echipă decât pe concurenții săi. Aceasta găsește 20 de echipe de trei jucători unul împotriva celuilalt pe o hartă uriașă.

Ca și alte jocuri din gen, tu și echipa ta intri fără arme sau obiecte și trebuie să scapi tot ce ai nevoie pentru a fi ultima echipă în picioare.

Cea mai mare diferență dintre Apex Legends și alte jocuri de battle royale se concentrează pe rolurile personajelor, pe care le numește Legends. În prezent, există opt legende, fiecare având abilitățile speciale unice și abilitățile finale care se încarcă în timp.Ca o echipă, sunteți provocat să înțelegeți punctele forte și slăbiciunile legendei dvs.. Precum și să știți cum să utilizați cel mai bine abilitățile lor, alături de altele, pentru a vă afecta strategia.

Un alt sistem unic vine sub forma sistemului Ping. Cu un buton dedicat, poți să „ping” locații, obiecte și alți jucători, atrăgând atenția asupra lor pe ecranele colegilor tăi. Sistemul este robust, ceea ce face posibilă comunicarea eficientă fără a vorbi vreodată cu echipa, ceea ce este o caracteristică la îndemână pentru meciurile în care nu toată lumea are un set cu cască/microfon.

„Apex Legends este o combinație de idei de shooter inteligent, care face ca un joc competitiv, bazat pe echipa. Să devină cel mai bun joc de luptă în timp ce abordează o mulțime de slăbiciuni. Demn de adăugat la gen, este un indicator al locului în care ar trebui să meargă în viitor battle royale”, scrie editorul Phil Hornshaw

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of