GTA Online sabotat de hackeri.

GTA Online, sabotat de hackeri: cat de grava a devenit problema, dupa ce GTA V a devenit gratuit

In urma cu cateva zile GTA V putea fi descarcat gratuit de pe Epic Games Store. Dar hey tot este este gratis intr-o lumea a gaming-lui plina de plozi consecinteleacelei oferte de nerefuzat nu au intarziat sa apara.

Grand Theft Auto Online continua sa fie unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, chiar daca au trecut 7 ani de la lansare. Din pacate, creatia celor de la Rockstar Games este si un favorit al hackerilor. Nu a ajutat nici faptul ca jocul a putut fi descarcat gratuit pentru cateva zile. In acest timp, hackeri si modderi care exploateaza jocul in mod malitios a explodat.

GTA V a fost disponibil din 2013 pe PC, pna de curand, jocul s-a aflat fara intrerupere in top cele mai cumparate jocuri. Deci nu cred ca mai este pentru nimeni o supriza faptul ca oamenii s-au inghesuit sa-l descarce gratis. Din pacate, un procent semnificativ dintre cei care l-au instalat sunt niste plozi retarzi ( fmm de agarici cu pedale ), pentru a stresa maxim alti jucatori. ( Acelasi rahat sa intamplat si cu cs:go unde toti milogi folosesc hackuri, fmm de rupti ).

GTA Online este preferat de gameri si din cauza dezvoltatorului Rockstar. Ca referinta, modul de joc online a beneficiat constant de actualizari. De curand, a fost introdusa posibilitatea de a participa la curse de Formula 1, au fost oferite masini, bani si multe de alte premii. Evident cu un efort minim din partea jucatorilor, doar pe baza de noroc de cele mai multe ori.

Exista se pare o mare probleme, versiunea online a jocului va deveni curand imposibil de jucat, mai ales pentru amatori. O serie de moduri au fost create de neste` idioti. ( cacati de oameni dupa cum imi place mie sa ii mai numesc pe astea care tot o ard cu rahaturi dinastea 🙂 Doar pentru asi bate joc de noii jucatori. Exista tot felul de printuri pe reddit cu tot felul de troluri la adresa jucatorilor. Inca se astepta banarea rahatilor din cauza carora nu te poti juca linistit.

Sursa reddit
sursa reddit

Aici ai un link catre reddit. Eh pare rau la mine` 🙂 dar sa activat partea toxica din mine la acest subiect.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns