Steam are cinci noi jocuri pe care le-ati ratat

Intr-o zi normala, aproximativ 12 jocuri noi sunt lansate pe Steam. Desi credem ca este un lucru bun, poate fi greu de inteles.

A New Life
Data lansare:16 mai ( Steam Link )
Producator: Angela El
Pret: $ 2,99

A New Life este un roman vizual scurt de Angela He. O noua viata pare sa adopte o abordare mai blanda, centrata in jurul modului in care iubitorii se pot rani unii pe altii. Exista cinci terminatii si potrivit paginii Steam, o vei termina probabil in aproximativ 90 de minute. Daca preferi sa joci romane vizuale scurte din mers, este disponibil si pentru iOS si Android.

Atom RPG: Trudograd
Data lansarii: 12 mai ( Steam Link )
Producator: AtomTeam
Pret: $ 10.99

Lansat in 2018, Atom RPG este un RPG tactic indragit, cu un cadru post-apocaliptic real. Acum are o expansiune sub forma lui Trudograd, care continua naratiunea jocului initial. Drept urmare. Trudograd arata destul de misto: are loc intr-o metropola uriasa care „a rezistat testelor de eliminare nucleara si colaps social”. Totusi, avertizare mare: jocul este in BETA mod si este in prezent cam 30% finalizat, desi se asteapta sa se lanseze versiune 1.0 in sase luni.

ESC
Data lansarii: 18 mai ( Steam Link )
Producator: Lena Raine
Pret: $ 4,99

ESC a lansat initial pe itch.io in 2018. Este o aventura de text psihedelica de Lena Raine, mai este cunoscuta drept compozitorul pentru Celeste. Intre timp, un individ misterios cunoscut doar ca The Navigator expune adevarurile Cerenetului, deoarece o conspiratie incepe sa se desfasoare.

Library of Ruina
Data lansarii: 15 mai ( Steam Link )
Producator: ProjectMoon
Pret: $ 24.99

Lansata in BETA saptamana trecuta, Library of Ruina este in mod evident un joc orientat spre „lupta”. Lupta este o aventura de carti si zaruri, obiectivul fiind „cresterea emotiilor”, care pare sa afecteze atat combatantii, cat si martorii. Exista cincizeci de tipuri de carduri pe care sa le folosesti pe cinci „podele frumoase ale bibliotecii”. In prezent, jocul are trei capitole si mai urmeaza alte 11.

Lit: Bend the Light
Data lansare: 16 mai (Steam Link )
Producator: Copperglass
Pret: $ 4,99

Iata inca un joc de puzzle cu o premisa simpla. Rezolvarea problemelor este deschisa, deci nu veti face doar click pentru a gasi o singura solutie: este posibil sa existe modalitati de rezolvare a fiecarui puzzle individual. Este un joc minunat, pare sa ofere si o provocare destul de rigida.

Aceste jocuri au fost lansate in perioada 11 – 18 Mai 2020.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns