Fallout 4: New Vegas Lucrările continuă

Faceți cunoștință cu marele câștigător în cel mai recent videoclip al lor.
Modul care recreaza Fallout: New Vegas in motorul de creare Fallout 4 a fost adus in atentia noastra in anul 2017, moment in care echipa responsabila arata si dinamica a jocului ulterior ar afecta New Vegas . Apoi, i-am vazut sa-si recreeze deschiderea , completand o noua actiune vocala ca o modalitate de a evita un potential conflict cu Bethesda (cum ar fi cel Fallout 4: Capital Wasteland care a avut probleme din cauza reutilizarii fisierelor audio).

Munca continua, iar cel mai recent semn este acest videoclip care ilustreaza NPC-UL, Oliver Swanick, aka acel tip care a castigat la loterie in Nipton. Nimeni nu l-a impuscat in fata, in niciun caz.

Este cu siguranta un semn de atentie asupra detaliilor, chiar daca este ciudat sa observam defectele originalului. Cum ar fi nepotrivirea dintre o voce suprasolicitata si un set nesemnat de miscari.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns