Unreal Engine 5 demo – SSD este secretul

Alaturi de placa video BUNA, veți avea nevoie si de un SSD,asta daca doresti sa joci jocuri UE5 la nivelul de detaliu prezentat în demo.

Unreal Engine demo 5 arata fantastic de bine, dar se presupune ca a fost rulat pe un PlayStation 5, nu pe un PC de gaming. Deci intrebare magica este, ce fel de PC avem nevoie pentru a obtine acel tip de calitate?
Din pacate nimeni nu a obtinut niste detalii oficiale, doar cateva discutii. PC Gamer spune ca ar fi avut o conferinta cu cei de la Epic si au primit cateva raspunsuri interesante. Kim Libreri „( Epic Games chief technical officer )” mare sef tehnician la Epic, a raspuns la intrebarea cum se va descurca un RTX 2070? „.

Ar trebui sa poata avea performante destul de mari dar pe langa GPU-ul din poveste mai aveti nevoie si de un super SSD asta daca vrei sa ajungi la detaliile prezentate in demo.
Sony s-a aruncat un pic pentru concentrarea sa pe viteza de stocare a PlayStation 5. Dar este vorba de a trece dincolo de incarcarea ecranelor, pana la punctul in care „puteți aduce geometria [demo-ului]”, spune Tim Sweeney, CEO-ul Epic.
In concluzie pe langa un GPU „belea” ai nevoie obligatoriu de un SSD ( spatiu de stocare foarte rapid cu alte cuvinte ).

Unreal Engine 5 este „optimizat pentru stocarea de generatie viitoare”. Sweeney spune ca tehnologia de stocare de pe PlayStation 5 este „D-Zeul HDDurilor”. Acestea fiind spuse, „pe un computer high-end cu SSD” si, mai ales, cu un SSD NVMe, ar trebui să obținem „performante extraordinare” din jocurile Unreal Engine 5. Cu un GPU si un procesor bun, desigur.

Asta nu inseamna ca vechile HDD-uri nu vor putea gestiona jocurile UE5 si activele lor, evident diferenta de calitatea se va observa :).

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns