Tony Hawk’s Pro Skater 1 și 2 remasters

Cele 2 jocuri ( Tony Hawk’s Pro Skater ) vor primii revizii graficie iar apoi vor fi lansate intr-un pachet pe magazinul Epic Games.

Potrivit unui comunicat de presă, apare „lista completă de talent pro original” („complete roster of original pro talent”). Cu toate acestea, dezvoltatorul Vicarious Visions spune că o parte a melodiilor originale nu a reușit să fie introduse, potrivit Polygon.COM. Este destul de normal in cazul jocurilor vechi de 20 de ani care primesc remaster.

Dupa cu a anuntat pe twitter Tony Hawk, primele 2 jocuri primesc remasters in septembrie.

Pe langa graficele reduse, Pro Skater 1&2 de la Tony Hawk vor include instrumente precum Create-A-Park sau Create-A-Skater, o modalitate de a share-ui parcuri si moduri personalizate pe online si multiplayer.

Spre deosebire de Pro Skater HD din 2012, Jen Oneal îi spune lui Polygon că dezvoltatorii vizează la un remaster BEEETON. Pachetul se va vinde cu 40 de dolari cand va fi lansat pe 4 septembrie. Anunțul nu spune că este exclusiv pentru Epic Store de pe PC.

Cei care precomanda vor avea acces la o demonstrație de nivel Warehouse aceasta vara.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns