Age of Empires 2 are un an incredibil

La 21 de ani de la lansare, Age of Empires 2 are cel mai bun an din toate timpurile. Jocul a înregistrat o creștere constantă a numărului de jucători, de lalansare HD din 2013. Age of Empires 2 se mândrește cu o statistica care bate câteva jocuri cu nume foarte mari. Acum este cel mai popular RTS de la Steam, atât cu Definitiv Edition cât și 2013 HD Edition. Având un număr mai mare de jucători. Marele turneu din acest an s-a lăudat cu cel mai mare fond de premii.

AGE OF EMPIRES
(Credit de imagine: Microsoft)

In aprilie, numărul mediu de jucători combinat a fost de peste 50.000 de jucători. Asta este în topul celor 150 de jucători de top din toate timpurile, pentru un joc de 21 de ani este tare:)

Cele două jocuri înregistrează, un număr mai mare de jucători decât Free-to-War War Thunder sau Stardew Valley. Sunt la egalitate cu Path of Exil . Media lor este aproximativ la fel de populară ca jocuri premium, precum Civilization VI sau Terraria. Ambele versiuni ale Age of Empires 2 se află in top100 jocuri pe Steam, vezi lista.

Age of Empires 4 este în dezvoltare și este programat să fie lansat anul acesta. Dar cu chinezaria asta de virus cine stie, daca va fi amanata lansarea pentru 2021.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
43,2k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns