The International Dota 2 nu se va tine în 2020

Vale spune ca evenimentul va trebui probabil să se mute în 2021

Valve confirmat că The International Dota 2, campionatul anual al Dota 2, a fost întârziat. Deși nu este exclus in intregime ca este posibil sa fie mutat in 2021.

The International Dota 2
Sursa Valve

„Dupa o examinare extinsa a urgentei de sanatate globala provenita din COVID-19, am facut alegerea pentru a intarzia The International”, declaratie integrala Valve . „Am explorat diverse posibilități de întâlnire, dar este posibil ca evenimentul să fie necesar să se întâmple în 2021. Având în vedere situatia extrem de volatila pentru restricțiile de adunare, traiectoria virusului și politicile globale de călătorie”.

Ca întotdeauna, premiile turneului vor fi finanțate din vânzările unui Battle Pass, dar lansarea obișnuită probabil va fi intarziata si aceasta lansare. „Cu echipa noastră care lucrează de acasă va dura mai mult pana la finalizare, data de lansare a Battle Pass va fi cu cel puțin câteva săptămâni mai târziu decât de obicei”, conform declarației date de Valve. De asemenea, Valve scrie că restructurareaza sezonulul de toamna Dota Pro Circuit.

Mai multe turnee au fost anulate DOTA 2 PRO

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns